Поділитись:

Гроші на реабілітаційний центр у Луцьку будуть, – Пустовіт

П'ятниця, 10 серпня 2018, 21:38

Школа №27 добудовується не за рахунок реабілітаційного центру, а спільно з реабілітаційним центром, – заявив в.о. міського голови Григорій Пустовіт.

На своїй сторінці у Facebook він пояснив, чому на добудову школи зняли відповідну суму з різних об'єктів.

"Хочу ще раз заспокоїти всіх, хто переживає щодо розбудови реабілітаційного центру. На добудову 27-ї школи було передбачено 12,5 млн грн. по соцеконому, які виділили з державного бюджету за сприяння народного депутата України Ігоря Лапіна. Так як ці кошти будуть лише в жовтні, то прийнято рішення зняти відповідну суму з різних об'єктів, добудувати школу, а всі кошти з соцеконому спрямувати на будівництво реабілітаційного центру", – зазначив він.

Із його слів, до жовтня проектно-кошторисна документація на реабілітаційний центр якраз пройде експертизу. Поки це не відбудеться, тендер на проведення ремонтних робіт оголосити не можуть.

"Тобто ці 5 млн грн. все одно до кінця вересня були б не задіяні", – пояснив Пустовіт.

Крім того, голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко пообіцяв перерахувати на реабілітаційний центр суму, співмірну тимчасово знятій.

"Хочу заспокоїти всіх учасників бойових дій і проінформувати, що питання побудови реабілітаційного центру на базі Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги на контролі не лише в керівництва міста, а й керівництва області", – заявив секретар Луцькради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів