Поділитись:

У Луцьку пенсіонерам показали сімейний фільм (фото)

Середа, 15 серпня 2018, 14:35

Громадянський Рух "СВІДОМІ" спільно з РЦ "Промінь" та "MULTIPLEX" вкотре організували для луцьких пенсіонерів цікаве дозвілля – перегляд кінофільму "Крістофер Робін".

Кіносеанси в межах проекту "Доступний кінотеатр для пенсіонерів" організовують не вперше. Відтак на запрошення переглянути цікавий кінофільм відгукнулося 85 пенсіонерів, які прибули 15 серпня о 10:00 в РЦ "Промінь", аби відпочити й цікаво провести час.

На вході їх з радістю зустрічали організатори заходу на чолі з представником Громадянського Руху "СВІДОМІ" Євгеном Мікояном.

Деякі з присутніх розповіли, що в кінотеатрі вперше, а дехто, наприклад, як пані Олександра, вкотре прийшли на перегляд фільму, який організував Громадянський Рух.

"Одного разу нам показували фільм "Темні Часи" про Черчилля, то він мені дуже сподобався. Та й взагалі приємно, що й про пенсіонерів не забувають і організовують нам такі цікаві заходи. Ось і сьогодні я прийшла в кінотеатр, щоб хоч ненадовго відволіктися від буденних справ та турбот", – розповіла пані Олександра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ТЕМНІ ЧАСИ": БЛИСКУЧИЙ ГЕРІ ОЛДМЕН В РОЛІ ЧЕРЧИЛЛЯ (РЕЦЕНЗІЯ)

Після реєстрації та затишного спілкування в холі присутні організовано рушили до кінозали, де, власне, і мав бути показ стрічки "Крістофер Робін".

"Крістофер Робін" – це комедійна стрічка про сімейні стосунки й про те, що робота не може бути важливішою за сім'ю.

Комедія припала до душі багатьом глядачам, і вони не стримували сміху під час кумедних моментів у кінофільмі або ж, затамувавши подих, очікували, а що ж буде далі, а куди поверне сюжетна лінія.

Опісля завершення кінопоказу зала спорожніла. Вже в холі глядачі стрічки ділились враженнями про побачене.

"Ну фільм такий: і трохи дитячого, і трохи дорослого. Загалом мені сподобався, хороший фільм про вічні цінності", – поділився враженнями пан Віктор.

"Мені здається, цей фільм варто було б переглянути молодим батькам, які зараз виховують своїх маленьких дітей. Він би викликав у них багато думок", – поділилась враженнями пані Євгенія.

Нагадаємо, на безкоштовний кіносеанс можуть потрапити усі категорії пенсіонерів:

  • по віку;
  • по інвалідності;
  • за вислугою років;
  • у разі втрати годувальника.

Про наступні сеанси кінопереглядів Громадянський Рух "СВІДОМІ" повідомлятиме на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
12 лютого 2024
02 лютого 2024
30 листопада 2023
21 листопада 2023
04 листопада 2023
12 вересня 2023
18 липня 2023
03 липня 2023
22 червня 2023