Поділитись:

Патрульні в Луцьку нищили рекламу наркотиків (фото)

Четвер, 16 серпня 2018, 16:56

Луцькі патрульні замальовували написи з рекламою сайтів, через які можуть реалізовуватись наркотичні речовини.

Опрацювали центральний парк, вулиці Коперника, Ветеранів, Декабристів, проспекти Грушевського, Молоді, Соборності та інші адреси. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції Волинської області.

Громадяни, побачивши поліцейських з фарбою, спочатку реагували неоднозначно, але після роз'яснень схвально оцінювали таку ініціативу. Акція є всеукраїнською.

"Звісно, тут потрібно системно боротись з проблемою, і ми це розуміємо, – розповідає інспекторка Ольга Шмігель. – Але так ми власним прикладом показуємо, що може зробити кожен: просто взяти фарбу і замалювати шкідливий контент. Таким чином ми відвертаємо увагу від цих написів".

До речі, напередодні інспектори об'їхали місто і зазначили адреси, де є такі написи з рекламою сайтів. Але сьогодні в деяких місцях вони вже були зафарбовані.

Надалі акція триватиме і набуватиме інших масштабів. У разі виявлення таких написів, патрульні просять їх фотографувати і надсилати на електронну адресу: [email protected]

Інспектори одразу виїдуть і зафарбують контент. Або ж жителі міста самі можуть взятись за подібну добру справу, а також залучити до цього департамент ЖКГ і свої ОСББ.

Надрукувати
мітки:
коментарів