Поділитись:

Облрада просить мерію не виселяти "Освіту" з центру Луцька

П'ятниця, 17 серпня 2018, 18:18

Депутати Волинської обласної ради просить луцьку мерію продовжити договір оренди з книгарнею "Освіта".

Про це інформує прес-служба облради.

Приміщення, у якому працює обласне комунальне підриємство "Освіта", належить до комунальної власності обласного центру, а керівництво Луцька не виявляє бажання продовжувати договір оренди для книгарні. Про це обласну раду повідомили офіційним листом.

10 серпня заступник голови обласної ради Роман Карпюк звернувся до Луцької міської ради з проханням вивчити питання щодо надання іншого рівноцінного приміщення для книгарні "Освіта" в центрі міста. Крім того, він повідомив, що вивчається питання про переселення книгарні в приміщення обласної комунальної власності, що розиашоване на пр. Перемоги, 14.

Депутат Сергій Слабенко стверджує, що міська рада трактує таку позицію, як згоду обласної ради на те, щоб книгарню "Освіта" переселити в інше приміщення. При цьому, депутат посилається на інформацію, отриману від в.о. міського голови Григорія Пустовіта. Слабенко запевняє також, що мав спілкування з колективом підприємства, який проти того, аби змінити адресу роботи. Люди також наполягають на тому, аби Луцька міська рада не відчужувала приміщення, в якому наразі продається україномовна книга.

Після обміну думками, депутати одноголосно проголосували за звернення до міської ради, в якому просять залишити КП "Освіта" нинішнє приміщення, тобто продовжити договір оренди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів