Поділитись:

Луцьку фірму, засновану російською компанією, хочуть закрити

П'ятниця, 01 квітня 2016, 17:38
Луцьку фірму, засновану російською компанією, хочуть закрити

Від Луцької міськради вимагають припинити співпрацю з фірмою, засновник якої зареєстрований у російському місті Таганрог.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня, – пише ІА Волинські Новини.

Так, у своєму запиті депутат Луцької міської ради Павло Данильчук повідомив, що засновниками ТзОВ НВП "Технічне бюро кадастру", яке розташоване в Луцьку на вулиці Винниченка, 65, є науково-виробнича компанія "Бюро кадастру міста Таганрог".

"Мені стало відомо, що засновниками підприємства "Технічне бюро кадастру" спільно із виконавчим комітетом Луцької міської ради є Науково-виробнича компанія "Бюро кадастру Таганрога", що зареєстрована та діє у місті Таганрог Ростовської області Російської Федерації. У зв'язку з військовою агресією та визнанням Росії країною-агресором, вважаю, що діяльність таких суб'єктів господарювання має бути припинена, а співпраця з ними – розірвана. Вважаю неприпустимим для органів самоврядування вести спільну господарську діяльність та співпрацювати з російськими суб'єктами господарювання", – пояснив він.

Тож він попросив міського голову повідомити про економічну діяльність "Технічного бюро кадастру". Зокрема, які надходження отримав міський бюджет від них за останні 3 роки та, з'ясувати, чи не створює загрози національній безпеці діяльність цього підприємства.

Депутати запит колеги підтримали.

Надрукувати
мітки:
коментарів