Поділитись:

Святкуй День Незалежності на ZaxidFest

Середа, 22 серпня 2018, 13:40
Святкуй День Незалежності на ZaxidFest

Святкуй День Незалежності на ZaxidFest

Цьогоріч перший день ювілейного ZaxidFest, який відбудеться біля с.Родатичі Львівської області, буде відкритим для всіх охочих.

Організатори вирішили поєднати святкування десятиріччя заходу та Дня Незалежності і подарувати меломанам безкоштовний вхід на весь день 24 серпня.

До гостей фестивалю приєднаються також відомі артисти, які виступатимуть на двох сценах, щоб зробити свято максимально особливим.

У перший день фестивалю працюватиме три сцени.

На Головній сцені 24-го серпня виступатимуть:

O.Torvald https://www.facebook.com/OTorvald/ https://www.youtube.com/user/OTORVALDband порадують останнім своїм виступом перед творчою відпусткою, Detach https://www.facebook.com/detachmusic/ http://www.detachmusic.com/ https://www.youtube.com/user/deTachKIEV, 5 Vymir https://ru-ru.facebook.com/5vymir/ https://www.youtube.com/user/5vymirofficial виконають улюблені хіти. Також чекаємо на появу українського співака афроамериканського походження Leo Mantis https://www.facebook.com/leomantisofficial/ https://www.youtube.com/watch?v=UCDGUqPbiigf5Z8IzhMO23Eg, ліричних "Обіймів Дощу" http://rain.in.ua/https://www.youtube.com/user/ObiymyDoschu https://www.facebook.com/obiymydoschu, гурт АННА, тру панків Брем Стокер та Бетон, а також божевільна chaotic hardcore формація Bojevilla https://www.facebook.com/bojevilla

На Інді-сцені цього дня – музика для шанувальників електронної музики та регі від Dj Yura Ross i формації Whatafunk https://www.facebook.com/whatafunkcrew.

Вхід на концертні майданчики 24 серпня вільний. Проживання в наметовому 24 серпня не відрізнятиметься від інших фестивальних днів – потрібен абонемент "Наметове" або ж "Наметове + паркінг". Фестивальний концертний майданчик цього дня зачиняється о 00:00.

Правила фестивалю діятимуть на території протягом усіх трьох днів.

Квитки та абонементи придбати можна тут: http://zaxidfest.com

Святкуй День Незалежності на ZaxidFest

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЮВІЛЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ZAXIDFEST: BULLET FOR MY VALENTINE, SEPULTURA, GUANO APES ETC.

Надрукувати
мітки:
коментарів