Поділитись:

Як "Континіум" перетворився на потужну флотилію (фото, відео)

Четвер, 23 серпня 2018, 20:00

"Ти тільки не кажи, що вони потім повинні об'єднатися. Нехай продовжують думати, що це змагання, що їх оцінюють", – посміхаючись, говорила прес-секретарка ГК "Континіум" Катерина Дулапчій, коли я, як ошалілий кінь, туди-сюди бігав територією табору "ГАРТ", що на березі озера Світязь.

"А що це там за такі конкурси? Чого вони кричать?" – своєю чергою, цікавилися відпочивальники.

"Це спеціальні квести: тімбілдінг", – відповідав я.

"А що таке тімбілдінг?" – продовжували вони.

"Це коли великі компанії різними, часто доволі креативними методами покращують мікроклімат серед своїх працівників, роблять їх єдиним цілим".

"А що це за компанія?"

"Континіум".

***

Насправді про те, що працівників ТРЦ "ПортCity" та "Рокитнівського скляного заводу" "нещадно розведуть" "лоцмани" з команди "Інтенсив" (Сергій Голоскоков, Дмитро Голоскоков, Анастасія Голоскокова та Дмитро Притулюк), я та моя помічниця Тетяна дізналися на кілька годин раніше, перебуваючи ще десь поблизу Ковеля (а може й ні, яка різниця?)

"Ми нікого не будемо мучити, – говорив Сергій, проводячи інструктаж для учасників, заодно розділяючи їх на 4 окремі групи. – Вам необхідно вигадати назву корабля, девіз та обрати капітана".

"Пам'ятайте: як судно назвеш, так воно і попливе", – резюмував він та дав старт квестам, які триватимуть наступні 3 години.

Сергій Голоскоков обіцяє, що нікого мучити не буде...><span class=Сергій Голоскоков обіцяє, що нікого мучити не буде...

...хоча видно, що ці чоловіки та жінки і самі здатні кого завгодно замучити!><span class=...хоча видно, що ці чоловіки та жінки і самі здатні кого завгодно замучити!

Отож, близько 50 учасників тімбілдінгового дійства "розбили" на 4 команди, які почергово повинні відпрацювати на 4-х різних локаціях. Першими під мій погляд потрапляють "жовті". Вони кидають дитячі рожеві м'ячі у квадратні корзини, заповнені водою, постійно нарікаючи на дивність завдання.

Тим часом команда червоних, лементуючи, біжить серед дерев. Їхній "лоцман" (на кожній "базі" є відповідальний за проведення квесту "лоцман"), ставить усіх в коло, дає в руки червону мотузку, змушує закрити очі та озвучує завдання:

"Не відкриваючи очей, лише розмовляючи один з одним, зробіть з цього "шнура" трикутник".

Дмитро Голоскоков змушує команду Дмитро Голоскоков змушує команду "червоних", закривши очі, створювати геометричні фігури...

Капітан корабля впевнено керує своїм екіпажем і все вдається доволі швидко.

...і вони прекрасно з цим справляються.><span class=...і вони прекрасно з цим справляються.

Поряд (хоча й не зовсім), працюють сині. Їхня місія: відгадувати пісню, яку мовою жестів демонструє один з членів команди. Описати цей процес доволі складно, тому я і братися за це не буду, хоча уточню, що ця "братія" від музики ошаліла не на жарт!

(До слова, за вдале проходження квестів командам дають частинки пазлу, які потім складуться у підказку для пошуку артефактів)

Повернувшись на першу локацію, я побачив, що команда "жовтих" вже стріляє з величезної рогатки, а "зелені" тим часом роблять щось дуже дивне: їхній капітан виконує незрозумілі рухи, а екіпаж намагається "викупити" сенс цього безумства.

Згодом лунає сигнал про зміну баз. Я залишаюся там, де лоцманом "підпрацьовує" Сергій Голоскоков. Своєю широченною усмішкою та поставленими завданнями для чергової "партії" континіумців він нагадує скаженого психопата. Хоча дуже харизматичного і, певно, цілком безпечного.

На жаль, довго затримуватися на місці я не можу, тому повертаюся до ще одного бліц-огляду раніше вивчених локацій. На базі з музикою – музика, а там, де нещодавно із закритими очима робили геометричні фігури, нова команда ходить по мотузках.

"То хто там ж так кричить? Шо це таке кричать?" – почали обурюватися відпочивальники, коли команди дедалі частіше та голосніше "заряджали" свої девізи на всю територію "Гарту". Лоцмани, своєю чергою, активно їх до цього припрошували (тімбілдінг від професіоналів, як-не-як).

З кожною хвилиною ритм "змагання" зростав і набирав шалених обертів: учасники стріляли з рогатки, кидали м'яча у корзину, лазилизи мотузками відгадували загадки та пісні дедалі швидше. Поступово вони підійшли до моменту, коли всім командам довелося об'єднатися, щоб отримати підказки для пошуку артефактів.

Боротьба за перший із артефактів була настільки безжальною, що тімбілдінг ледь не переріс у "криваве" суперництво, якої сценарій хитрих "лоцманів" Голоскокових та Притулюка не передбачав.

"Такого я ще не бачив!" – вигукнув вражений Сергій.

Континіум 100% надовго залишиться в пам'яті команди Континіум 100% надовго залишиться в пам'яті команди "Інтенсив"

Згодом команди знову об'єдналися в єдине ціле заради пошуку останньої підказки, яка повинна привести до скарбу. Завдання вийшло доволі складним і справився з ним об'єднаний "флот" не відразу. (Детальніше дивіться на відео та фото)

У боротьбі за останню підказку всім командам довелося стати єдиним цілим...><span class=У боротьбі за останню підказку всім командам довелося стати єдиним цілим...

...та добряче постаратися...><span class=...та добряче постаратися...

...щоб досягнути бажаного результату.><span class=...щоб досягнути бажаного результату.

Проте коли майже всі труднощі опинилися позаду, "червоні", "зелені", "жовті" та "сині" навіть і не помітили, як вони перетворилися на одну кольорову веселку, яка разом шукає захований десь у "морі" скарб.

(Детальніше дивіться на фото та відео)

Скарб, в середині якого міг бути як ром, так і золото. Цього ми вже ніколи не дізнаємося!><span class=Скарб, в середині якого міг бути як ром, так і золото. Цього ми вже ніколи не дізнаємося!

"Ну, нарешті! Бо так вже хочеться у воду", – побачивши фінальну бочку, сказала одна із багатьох жінок, які сьогодні, якщо і не вміли, то точно навчилися бути однією командою.

***

Вже після кількагодинного відпочинку та купання в озері Світязі комерційний директор Рокитнівського скляного заводу Ігор Карунас в істинному управлінському стилі візьме на себе управління корпоративною вечерею та упродовж багатьох годин буде заряджати своїх колег позитивом та гарним настроєм.

Зважаючи на це, я хочу завершити репортаж його прямою мовою:

"Завдяки організаторам цього дійства та акціонерам, які нас сюди запросили, мені сьогодні вдалося на цілих 3 години забути про все та відключитися від зовнішнього світу. Сьогодні у нас був день "Там-Таму", "ПортCity" та скла!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВИШУКАНИЙ ТА СКАЖЕНИЙ ТІМБІЛДІНГ ВОЛИНЯН У КАРПАТАХ (ФОТО, ВІДЕО)

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 березня 2024
22 лютого 2024
11 січня 2024
10 січня 2024
30 вересня 2023
10:19
26 вересня 2023
19 вересня 2023
02 вересня 2023
29 серпня 2023
20:02
24 серпня 2023