Поділитись:

Лучан просять допомогти порахувати безпритульних собак у місті

Понеділок, 27 серпня 2018, 09:38
Лучан просять допомогти порахувати безпритульних собак у місті

Комунальне підприємство " Ласка " за підтримки Animal-id.info UA запрошують долучитися до підрахунку безпритульних собак у Луцьку.

Підрахунок відбуватиметься 6-8 вересня за методикою організації World Animal Protection на базі унікального програмного забезпечення від комади Animal-id.info UA. Про це повідомили у фейсбук-спільноті.

За результатами цього підрахунку КП зможе оцінити ефективність Програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин на 2017-2018 роки та розробити нову Програму на 2019 рік, визначити необхідну кількість вакцини та інших препаратів для тварин, запланувати заходи щодо стерилізації.

Для підрахунку потрібні волонтери зі смартфонами, які зможуть виділити 2 години ранкового часу (з 7:00 до 9:00, 6, 7 чи 8 вересня). Один волонтер – один сектор – один день.

Для того, аби взяти участь у підрахунку, треба зареєструватися.

На карті шукайте зручний для вас сектор жовтого кольору (якщо сектора немає у списку, вас хтось випередив) та обирайте його зі списку. Введіть коректно ваші дані, email, адже перед підрахунком саме на нього прийде підтвердження про реєстрацію, посилання, де потрібно завантажити додаток, та доступ до додатку. І відправляйте заявку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КП "ЛАСКА" ЗАПРОШУЄ ПОБОРОТИСЯ ІЗ БЛОХАМИ

Надрукувати
мітки:
коментарів