Поділитись:

На Волині перевірять експортерів лісу

Понеділок, 27 серпня 2018, 12:10

На Волині перевірять 11 суб'єктів господарювання, які здійснюють експорт лісу.

Про це повідомляє управління аудиту ГУ ДФС у Волинській області.

Волинські фіскали проаналізували діяльність місцевих підприємств, які здійснюють експорт лісу, встановили потенційні ризики несплати податків та включили до плану-графіку документальних перевірок на 2018 рік 11 суб'єктів господарювання.

Зокрема, у серпні розпочато документальні перевірки 5 приватних підприємств. А у вересні волинські фіскали перевірятимуть 6 волинських лісгоспів.

"У рамках виконання доручення Кабміну щодо посилення заходів з протидії незаконному вивезенню лісоматеріалів на основі інформаційних баз ДФС ми сформували та проаналізували перелік експортерів деревини та вивчили можливі ризики несплати податків цієї категорією платників. Причетність включених до плану-графіку перевірок суб'єктів господарювання до незаконного вивезення лісоматеріалів можна достеменно з'ясувати лише в ході документальної перевірки. Перевірки експортерів лісу розпочато після якісного опрацювання інформаційно-аналітичних ресурсів, тому очікуємо на вагомий результат цих контрольно-перевірочних заходів", – зазначила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що фахівці ГУ ДФС у Волинській області також беруть участь у спільних перевірках 8 лісових господарств області, що розпочаті у серпні на виконання доручення Уряду. До складу цих спеціально створених робочих груп для проведення спільних перевірок лісових господарств входять представники ДФС, Держаудитслужби, Держекоінспекції, Держлісагентства, Держгеокадастру, Національної поліції та Держприкордонслужби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЄС ЩОДНЯ В'ЇЖДЖАЄ 60 ПОТЯГІВ З НЕЗАКОННОЮ УКРАЇНСЬКОЮ ДЕРЕВИНОЮ

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
26 березня 2024
24 березня 2024
21 березня 2024
19 березня 2024
15 березня 2024
09:50
07 березня 2024
14:26
05 березня 2024