Поділитись:

У КП "Луцькі ринки" кажуть, що облспоживспілка заважає їм працювати

Понеділок, 27 серпня 2018, 14:55
У КП

Підприємці та директори КП "Луцькі ринки" розповіли, що облспоживспілка збирає кошти з підприємців на території, яка належать КП "Луцькі ринки".

Депутат Луцькради Олександр Волинець заявив, що нині триває перешкоджання діяльності КП "Луцькі ринки". Підприємство півроку не може нічого зробити, а облспоживспілка й далі збирає касу з підприємців, самовільно змінює охорону. Про це він сказав 27 серпня під час засідання комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Директор КП "Луцькі ринки" Ігор Корольчук розповів, що є арешт суду на розподіл земельної ділянки на Завокзальному ринку між господарюючими суб'єктами.

"Я хотів би, щоб звернулися до Вищої ради юстиції стосовно того судді, бо на сьогодні КП "Луцькі ринки" з 3,5 га землі платить податок 71 тисячу гривень у місяць. В принципі там є майно облспоживспілки. І було би логічно його розподілити між двома господарюючими суб'єктами", – сказав Ігор Корольчук.

Заступник директора КП "Луцькі ринки" підтвердив, що постійно ідуть правопорушення з боку облспоживспілки, аби КП не могло спокійно працювати.

Юрист Луцькради Андрій Максим'як зазначив, що оскаржено міськрадою ухвалу суду щодо заборони поділу ділянки. А голова комісії депутат Микола Федік зауважив, що варто звернутись до правоохоронців, щоби вони перевірили законність реєстрації нерухомого майна на зелях ринку облспоживспілкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯКІ КОМУНАЛЬНІ ПІДПРИЄМСТВА НАЙБІЛЬШЕ "ДОЯТЬ" ЛУЦЬКИЙ БЮДЖЕТ?

Надрукувати
мітки:
коментарів