Поділитись:

На поминках в Луцьку масово отруїлися люди (відео)

Понеділок, 27 серпня 2018, 21:26
На поминках в Луцьку масово отруїлися люди (відео)

У Луцьку в кафе сталося масове отруєння людей.

Лікарі вже підтвердили у п'ятити із семи хворих сальмонельоз. Пацієнти розповіли, що за жалобним столом було майже півсотні людей, і всі після заходу скаржилися на погане самопочуття, – йдеться у сюжеті 5 каналу.

"Привезли в лікарню з температурою, дуже нудило, дуже було погано і відразу мене направили на відділення, взяли мазки, посіви. Мушу тут лежати, кожен день ідуть гроші на лікування. Так само мала плани, хотіла їхати на Польщу, а тепер мушу тут чекати в лікарні", – розповіла потерпіла Юлія Бручко.

Кафе, в якому людям стало зле, нині тимчасово не працює. На вході висить оголошення "Зачинено на ремонт".

"Всі працівники закладу обстежені – 9 осіб, також відбиралися проби з довкілля, харчові продукти. Матеріал в роботі, результату в нас немає на сьогодні", – пояснює лікар-епідемолог Валентина Новачевська.

Нагадаємо: нещодавно на Волині у "Садибі на джерелах" зафіксували факт отруєння відвідувачів. Після відповідних експертиз за рішенням Держпродспоживслужби заклад повинен був припинити роботу, проте самовільно продовжував її. Згодом в ресторані отруїлися вдруге. Триває досудове розслідування за цим фактом.

Надрукувати
мітки:
коментарів