Поділитись:

Реклами в YouTube може стати більше

Вівторок, 28 серпня 2018, 18:21
Реклами в YouTube може стати більше

Сервіс YouTube оголосив про великі зміни для авторів каналів, які зможуть розміщувати у себе рекламу, яка не відключається.

Довжина таких рекламних роликів становииме 15-20 секунд, – інформує "Новое время".

Реклама на старих роликах, яку можна пропустити після п′яти секунд перегляду, стане такою, яку не можна пропустити за замовчуванням. Це станеться автоматично і навіть в тому випадку, якщо творцям контенту невідключувана реклама раніше була недоступна. Якщо автори контенту хочуть, щоб їх глядачі все ще могли пропускати рекламу в відео, їм необхідно змінити налаштування вручну.

У відеоролику, який розповідає про нововведення, YouTube вказує, що рекламодавці платять більше грошей за рекламу без можливості пропуску, що, своєю чергою, означає більше грошей для творців контенту, які додають в свої ролики ці оголошення.

У відповідь на прохання про коментар представник YouTube лише вказав на сторінку підтримки, в якій детально описується, як творці можуть контролювати кілька типів реклами. Через Adsense вони можуть блокувати певних рекламодавців, а також цілі категорії оголошень. Про оголошення, які не можна пропустити, на сторінці підтримки згадок поки немає.

Оголошення, які не можна пропустити, для всіх творців відеоконтенту почнуть розгортати вже наступного тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В YOUTUBE З'ЯВИТЬСЯ НОВА ФУНКЦІЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів