Поділитись:

Apple розробляє аксесуар із бездротовою зарядкою для iPhone

Неділя, 03 квітня 2016, 18:31

Компанія Apple подала заявку в Бюро патентів і торгових марок США на розробку не зовсім звичайної модифікації аксесуара для iPhone, яка підтримує функцію бездротової зарядки.

У патентній заявці під назвою "Методи і пристрої для індукційної передачі енергії" компанія описує фірмовий чохол для iPhone, який оснащений індукційною котушкою для бездротової зарядки, – пише Portaltele.com.ua.

За задумом Apple, помістивши iPhone в захисний чохол і поклавши пристрій на невелику пластикову панель, користувач отримає можливість заряджати батарею телефону за допомогою підставки, усунувши необхідність щоразу підключати та відключати кабелі.

Подібні зарядні поверхні поступово з'являються в громадських місцях і активно застосовуються автомобільними концернами. Звичайно, отримання патенту зовсім не означає, що винахід обов'язково буде реалізовано у вигляді комерційного продукту.

За останні роки Apple встигла запропонувати кілька варіантів розширення функціональності захисних чохлів.

Однак на користь того, що це все ж станеться, говорить ряд нетипових для компанії продуктів, які нещодавно з'явилися в асортименті Apple, зокрема "горбатий" футляр для iPhone з акумулятором і чохли-клавіатури для iPad Pro.

Можна припускати, що Smart Cover з підтримкою бездротової зарядки має всі шанси на успіх у користувачів.

Власникам iPhone, які прямо зараз бажають долучитися до життя "без проводів" варто звернути увагу на чохол Latitude.

Його унікальна властивість полягає в тому, що він є універсальним бездротовим зарядним пристроєм, так як підтримує і стандарт PMA, і стандарт Qi.

Надрукувати
мітки:
коментарів