Поділитись:

Біля 27-ї школи в Луцьку просять встановити "лежачих поліцейських"

Середа, 29 серпня 2018, 09:26
Біля 27-ї школи в Луцьку просять встановити «лежачих поліцейських»

Будівництво 27-ї школи у 55-му мікрорайоні Луцька завершилося, і з вересня за парти цього навчального закладу сідає понад 500 маленьких лучан.

Вулиці Липинського і Гончара, які ведуть до школи, відремонтували. Однак не передбачили встановлення "лежачих поліцейських. Це зауважив Віктор Смолярчук.

"На жаль, культура водіння автомобілів в луцьких автолюбителів дуже низька, і вони, незважаючи на встановлені знаки обмеження швидкості та позначені пішоходні переходи на цій ділянці дороги, постійно перевищують дозволену швидкість і наражають на небезпеку діток, що відвідують садочок та учнів школи-ліцею № 27. На загальнобатьківських зборах батьки прийняли рішення звернутись з клопотанням до влади міста щодо встановлення двох "лежачих поліцейських" на вулиці Липинського біля садочка № 40, а також встановлення знаку "Стоянка заборонена" на вулиці Гончара, біля центрального входу у школу-ліцей", – написав він.

Відтак Сморярчук зареєстрував петицію з відповідним проханням. Аби її розглянули органи місцевої влади, вона повинна набрати не менш ніж 300 голосів. До завершення голосування залишилося 14 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 МУЛЬТИБОРДІВ ТА БАСЕЙН: РОЗПОВІЛИ, ЧИМ ОСОБЛИВИЙ ЛУЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 27 (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів