Поділитись:

Споживспілка обіцяє гроші наперед за землю під Центральним ринком (звернення)

Середа, 29 серпня 2018, 10:45
Споживспілка обіцяє гроші наперед за землю під Центральним ринком (звернення)

Волинська обласна спілка споживчих товариств звернулася до депутатів Луцької міської ради з проханням поновити договір оренди землі для обслуговування ринку "Центральний" на вулиці Глушець, 1 площею 2,2125 га. Кошти від оренди готові надати додатково для центру реабілітації атовців.

У зверненні, яке потрапило до "Конкуренту", йдеться, що на зазначеній ділянці, знаходиться єдиний майновий комплекс, який належить спілці. Тож у спілці вважають, що відповідно до норм земельного законодавства вони мають право на оренду землі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У КП "ЛУЦЬКІ РИНКИ" КАЖУТЬ, ЩО ОБЛСПОЖИВСПІЛКА ЗАВАЖАЄ ЇМ ПРАЦЮВАТИ

"Крім того, припинення орендних відносин з Волинською облспоживспілкою зменшить надходження до місцевого бюджету в сумі 240151 грн 32 коп. щомісячно, яку облспоживспілка платить за оренду даної земельної ділянки. У випадку ж передачі даної земельної ділянки комунальному ринку в бюджет буде надходити земельного податку тільки 51096 грн 7 коп в місяць (різниця складає 189055 грн 26 коп)", - зазначено у зверненні.

Окрім цього в спілці заявляють, що у випадку поновлення договору оренди земельної ділянки на 5 років, вони готові додатково до 31 грудня 2018 року (починаючи з вересня рівними частинами щомісячно) здійснити попередню оплату за оренду землі в сумі 5 млн грн, які можуть бути використані для створення Центру реабілітації учасників АТО.

Споживспілка обіцяє гроші наперед за землю під Центральним ринком (звернення)

Надрукувати
мітки:
коментарів