Поділитись:

У Луцькраді протестують підприємці з ринку "Шанс"

Середа, 29 серпня 2018, 15:50
У Луцькраді протестують підприємці з ринку «Шанс»

Підприємцю Петру Шугаю не продовжили оренду земельних ділянок для обслуговування ринку "Шанс".

Територію "Шансу" хочуть передати у розпорядження КП "Луцькі ринки". Про це йшлося 29 серпня під час засідання сесії Луцькради.

Представник підприємців Раїса Ткаченко сказала, що раніше на вулиці Кравчука була стихійна торгівля, допоки підприємці не облагородили ринок, встановивши там зовнішнє освітлення та проклавши доріжки між рядами.

Керівник ГО "Бізнес Волинь" Ігор Дильов зауважив, що перед сесією на земельну комісію підприємців не запросили. І люди просто бояться втратити робочі місця.

Депутат та голова "земельної" комісії Олександр Козлюк зазначив, що претензія до Петра Шугая була в тому, що він незаконно встановив тимчасові споруди на сусідніх до ринку територій.

"Я не взяв жодної копійки з бюджету за всі 17 років, поки працює цей ринок. Ви совість маєте чи ні? Я вклав гроші в цей ринок", – сказав Петро Шугай.

Депутат Павло Данильчук сказав, що в такому разі треба до всіх ринків підходити комплексно.

"Тоді чому не передали ринок Башкаленка для КП "Луцькі ринки" чи не даєте людям на Львівській зробити ринок?" – запитав Павло Данильчук.

Врешті депутати не підтримали проекти рішень про продовження оренди землі Петру Шугаю на вул. Кравчука строком на 5 років площею 0,1076 га, площею 0,0115 га та площею 0,0266 га.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ТО ВИ ПРАЦЮЄТЕ У ПРИБУТОК ЧИ ЗБИТОК?" - АЛЛА НАДТОЧІЙ ПРО ФІНАНСУВАННЯ З БЮДЖЕТУ КП "ЛУЦЬКІ РИНКИ"

Надрукувати
мітки:
коментарів