Поділитись:

Луцька автомийка досі працює незаконно?

Понеділок, 04 квітня 2016, 09:10
Луцька автомийка досі працює незаконно?

У Луцьку на автомийці, яка розташована на вулиці Ковельській, 128в, не видають чеків, що могло б бути свідченням законної діяльності бізнесу.

Нагадаємо, декілька років місцеві мешканці "воювали" з власником мийки підприємцем Петро Радченком. Їм заважав шум від роботи підприємства у вечірній час. Також стверджували ніби вечорами у кафе мийки збираються погуляти чоловіки та галасують. Згодом виявилося, що мийка діє підпільно, оскільки земля, на якій вона стоїть, призначені під садибну забудову, а власник отримав від муніципалітету дозвіл на реконструкцію гаражів, – пише Волинське Агентство Розслідувань.

У серпні Радченко взявся за легалізацію бізнесу. Питання викликало жваві дискусії і на засіданнях депутатських комісій, і під час сесії міськради. Його навіть знімали з розгляду.

Зрештою 28 серпня депутати таки "узаконили" мийку.

А от 3 квітня лучани Анатолій Котлюк та Павло Березюк, перебуваючи на мийці в приватних справах,влаштували експеримент, аби перевірити, чи власник владнав усі справи з документами. Коли вони попросили чек у працівника, той сказав, що таких документів на цій мийці взагалі не видають. Пізніше, поспілкувавшись з керівництвом, він сказав, що чек можуть видати за тиждень.

Надрукувати
мітки:
коментарів