Поділитись:

Ігор Поліщук поскаржився на брата свого адвоката в Мін'юст

П'ятниця, 31 серпня 2018, 15:46
Ігор Поліщук поскаржився на брата свого адвоката в Мін'юст

Депутат Луцькради та радник міського голови Ігор Поліщук ініціював звернення до Міністерства юстиції України зі скаргами щодо дій приватних нотаріусів Мирослави Кухлевської та Сергія Веремчука.

Це звернення він виніс на голосування сесії, яка відбулась 29 серпня.

Ігор Поліщук сказав, що варто звернутись до Міністерства юстиції аби поскаржитись на нотаріуса Мирославу Кухлевську, яка реєструвала права власності на торгові павільйони на вул. Глушець, 1 в м. Луцьку, а також каналізаційно-насосну станцію для дощових вод на вул. Карпенка-Карого, 1, у  Луцьку.

Також поскаржився він і на Сергія Веремчука, який зареєстрував для облспоживспілки право власності на єдиний майновий комплекс на вул.Карпенка-Карого, 1.

Ігор Поліщук поскаржився на брата свого адвоката в Мін'юст

За його словами відповідно до законодавства, під час реєстрації необхідно подавати технічний паспорт, який не був взятий до розгляду цими нотаріусами, адже облспоживспілка його просто не має.

Цікаво, що Сергій Веремчук є рідним братом відомого у Луцьку адвоката Віктора Веремчука. Цей адвокат у 2017 році захищав інтереси Ігора Поліщука у суді, коли депутат Юлія Вусенко подала судовий позов на рішення депутатів Луцької міської ради, відповідно до якого її позбавили повноважень секретаря. Спочатку Віктор Веремчук, був адвокатом Григорія Пустовіта. Однак Юлія Вусенко наполягла на тому, щоб до справи залучили Ігоря Поліщука, як третю сторону. Тоді ж адвокат Віктор Веремчук змінив статус на представника третьої особи Ігоря Поліщука і захищав його в тому судовому процесі.

Нагадаємо, у серпні Ігор Поліщук як радник в.о. міського голови Григорія Пустовіта отримав 250% премії.

Читайте також:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів