Поділитись:

Гроші на ідеї лучан: стартував прийом заяв для проектів бюджету участі

Субота, 01 вересня 2018, 13:10

З 1 розпочався прийом бланків-заяв на участь проектів у Бюджеті участі міста Луцька 2018 року. Він триватиме до кінця місяця, повідомляють у Луцькій міській раді.

Бюджет участі – це процес, направлений на залучення жителів міста до участі у бюджетному процесі через подання відповідних ініціативних проектів розвитку, спрямованих на вирішення пріоритетних проблем міста та його жителів, проведення відкритого громадського голосування за проекти.

У 2018 році приймаються проекти лучан, які будуть спрямовані на вирішення певної проблематики в наступних сферах:

- безпека та громадський порядок,

- велоінфраструктура,

- дорожнє господарство,

- енергозбереження,

- комунальне господарство,

- туризм,

- навколишнє середовище,

- освіта, культура, охорона здоров'я,

- соціальний захист,

- спорт,

- телекомунікації, зв'язок та інформаційні технології,

- транспорт.

Мінімальна вартість одного проекту становить 250 тисяч гривень. Проект можуть подати лише мешканці міста Луцька, які мають офіційне місце реєстрації (прописка) у Луцьку, та досягли 16 років на момент подачі анкети. Разом з анкетою проекту подається список осіб (не менше 15), які підтримали його до подання. Крім того, бланк проекту можна заповнити он-лайн на платформі Бюджету участі міста Луцька за посиланням: https://lutsk-budget.e-dem.in.ua/#/competition/65

Бланки анкет та всі умови конкурсу можна знайти на сайті міської ради за посиланням: https://www.lutskrada.gov.ua/pages/biudzhet-uchasti або в офіційному пункті супроводу Бюджету участі за адресою: вул. Лесі Українки, 35, м. Луцьк, 43025 (Центр надання адміністративних послуг). Додаткова інформація та відповіді на питання за телефоном: 0332 777 932.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанам розповіли, як реалізувати свої ідеї за кошти з бюджету (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів