Поділитись:

Кіноперегляд та куліш від ректора: у ЛНТУ відбудеться посвята першокурсників

Неділя, 02 вересня 2018, 12:04

4 вересня у Луцькому національному технічному університеті відбудеться урочиста посвята першокурсників #LNTU_FestDay2018. В рамках свята, ректорат та Студентська рада ЗВО підготували низку заходів, на які запрошені першокурсники та їхні батьки, студенти, представники влади міста Луцька й Волинської області.

Урочистості розпочнуться о 12:00 на території Луцького НТУ за адресою вул. Львівська, 75, паркова зона біля корпусу "Б", - повідомили у прес-службі навчального закладу.

Організатори повідомили, що на святі відбудеться ярмарок факультетів, квест для першокурсників, можна буде скуштувати куліш від ректора, пограти у настільні ігри та стати учасником флеш-мобу, зробити світлини біля кілька фотозон, взяти участь у розіграші подарунків від партнерів та залишитися на вечірній кіноперегляд.

"Фішкою" заходу також є запуск безпілотного літального апарату, конструктором якого є викладач Луцького НТУ. Просто із неба безпілотник подарує усім присутнім невеликі сюрпризи.

Крім того, розважатимуть учасників свята духовий оркестр прикордонників, заслужений артист України Адам Горбатюк та дует ведучих "Open Space". Поціновувачів смачної кухні частуватиме власними виробами грузинська пекарня "Сулі Гулі".

"І це ще не все! Ми обіцяємо вам гарний настрій та багато позитиву! Почни навчальний рік разом із нами - приходь на #LNTU_FestDay2018", - закликає Студентська рада Луцького НТУ.

Варто зазначити, що вхід для усіх охочих вільний, а дрес-код – зручне взуття.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів