Поділитись:

В Україні авто при продажу одразу перереєстровуватимуть

Понеділок, 03 вересня 2018, 09:11

Кабінет Міністрів скасував процедуру зняття транспортного засобу з обліку.

Про це пише Liga.Net.

Відповідні зміни до Порядку держреєстрації, зняття з обліку авто, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі авто, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів внесені постановою Кабміну від 22 серпня 2018 року.

Згідно із документом, транспортні засоби при продажу (або будь-якому іншому відчуженні) будуть відразу перереєстровувати на нового власника.

У переліку документів, що підтверджують правомірність придбання авто, доданий договір купівлі-продажу за результатами аукціону або електронних торгів.

Сервісні центри МВС також видаватимуть тимчасовий реєстраційний талон і номерні знаки на автомобіль, який передано керуючому на підставі договору, укладеного з Національним агентством з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.

Тимчасовий реєстраційний талон видадуть на термін, зазначений у договорі управління.

У разі втрати техпаспорта і номерних знаків транспортного засобу, переданого в управління Нацагентством з розшуку корупційних активів, нове свідоцтво про реєстрацію та номерні знаки видаються на підставі заяви керуючого і договору управління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УКРАЇНІ ЗАПУСТИЛИ ОНЛАЙН-СЕРВІС ПРО РЕЄСТРАЦІЮ АВТО

Надрукувати
мітки:
коментарів