Поділитись:

Роман Романюк склав повноваження голови волинської "БПП "Солідарність"

Понеділок, 03 вересня 2018, 10:19
Роман Романюк склав повноваження голови волинської «БПП »Солідарність

Голова Волинської територіальної організації Партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Роман Романюк склав повноваження.

Про це рішення від повідомив на cвоїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні питання зайнятості населення та задоволення потреб роботодавців – актуальні і надважливі як ніколи. Вирішення проблем ринку праці потребує великих зусиль. Саме тому, маю бажання усі свої знання, вміння, досвід та нові ідеї зосередити в професійній діяльності", - написав Романюк, який є директором Волинського обласного центру зайнятості.

За його словами, центр зайнятості нині проходить шлях реорганізації та стає абсолютно новою і прогресивною, сучасною, сервісною службою.

"І я, як керівник, маю приділити максимум уваги саме основній роботі. Будь-які реформи потребують максимальної віддачі, тому зосереджую усі свої зусилля в одому напрямку. Впевнений, що з колегами ми покажемо, як працювати по-новому, спільними зусиллями створимо належні умови й станемо прикладом для інших областей", - написав Романюк.

Та додав, що прийняти рішення про залишення посади – не просто, адже він був при створенні "Солідарності" на Волині.

"Маємо хорошу команду однодумців, позитивні результати на місцевих виборах та досить велику присутність в новостворених об'єднаних територіальних громадах. Разом з командою, за чотири роки ми реалізували чимало цікавих та важливих проектів. Критика від опонентів лише загартовувала та спонукала до нових перемог. Однак, я переконаний, що мої однопартійці продовжать гарні традиції, посилять вплив та авторитет, а всі великі перемоги ще попереду", - додав Роман Романюк.

Та подякував друзям за те, що усі ці роки були поряд, підтримували, довіряли, надихали.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: РОМАН РОМАНЮК ШУКАТИМЕ ШАХРАЇВ, ЯКІ ВИДУРИЛИ В ЙОГО ДИТИНИ ГРОШІ

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 березня 2024
09:22
05 березня 2024
10:13
27 червня 2023
13 червня 2023
07 березня 2023
06 лютого 2023
04 лютого 2023
05 листопада 2022
28 червня 2022
21 січня 2022