Поділитись:

У Луцьку відбудеться crazy-фестиваль

Середа, 05 вересня 2018, 16:35
У Луцьку відбудеться crazy-фестиваль

Минулого року ГО "Дивовижні" заразили лучан вірусом crazy, від якого поки немає вакцини, тому uCRAZYans у Луцьку знову бути.

"Не менш ніж 15 шалених громадських організацій Волині будуть виробляти мільйони кілобайт позитиву, при чому все у енергозберігальному режимі. Не зрозуміли, як це? Тоді чекаємо на вас вже 7 жовтня на Театральному майдані міста", – запрошують організатори.

Вам розкажуть і покажуть, як бути "енергійними та ефективними водночас":

"Наше завдання – інтерактив, креатив, новація.
Ваше завдання – прийти, побачити, взяти участь".

Команда Волинського Інституту Права та активних громадських організацій Волині представлятимуть свої організації у форматі креативного музею. Буде чим зайнятися і дорослим, і малим. Цього дня, крім роботи унікального музею експонатів, працюватиме дитяча зона, зона лекторію та зона вимірювання пульсу… Якого? Громадського та енергоефективного.

"Громадський пульс: Волинський вимір" – саме під таким гаслом зустрічатиме Луцьк 7 жовтня.

Родзинкою фестивалю стане показ відеороликів про активні громадські організації Волині. Усім ГОшкам, які бажають, щоб саме їхня організація стала героєм одного з п'ятнадцяти відеороликів, потрібно до 12 вересня заповнити анкету-зголошення. На основі усіх анкет конкурсна комісія відбере п′ятнадцять найактивніших волинських громадських організацій. Саме відеоролики про їхню роботу та їхню команду будуть показані лучанам та гостям міста під час фестивалю.

"Отже, ми готуємося вас дивувати, а ви відзначайте в google-календарі дату 7 жовтня, щоб потім не кусати лікті", – наголосили організатори.

Захід представлений ОМГО "Волинський Інститут Права" в межах Програми сприяння громадській активності "Долучайся!", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Зміст матеріалу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерiв i не обов'язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ІЗ ТЕАТРАЛЬНОГО МАЙДАНУ ЛУЦЬКА ПОТРАПИТИ В КОСМОС (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Надрукувати
мітки:
коментарів