Поділитись:

Підсумки виконкому: маршрутки, риба і сходи в Стир

Середа, 05 вересня 2018, 19:30
Підсумки виконкому: маршрутки, риба і сходи в Стир

Засідання Луцького міськвиконкому 5 вересня було, на диво, лаконічним і швидким – майже без обговорень.

Без реплік проголосували за зміни до бюджету, чим "благословили" виділення 300 тисяч на відновлення сходів набережної, що в центральному парку, та дали 100 тисяч гривень допомоги сім'ї загиблого в АТО.

***

Трохи жвавішим виявилося обговорення проекту програми автоматизованої оплати проїзду.

Начальник управління транспорту і зв'язку Володимир Степанов розповів, що програма дасть можливість точно облікувати пасажирів та плату за проїзд, а безготівковий розрахунок полегшить роботу водіям.

Як завжди, чимало питань до доповідача мав член виконкому Михайло Щур. Втім все ж таки за цей проект рішення проголосували.

На цьому ряд транспортних запитань не завершився. Далі виконкомівці затвердили результати конкурсу на перевезення пасажирів. Відтак ця картина має такий вигляд:

- № 11 "Шота Руставелі – Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права" (об'єкт конкурсу № 56) – ПП "АТП № 1";

- № 14 "Окружна – Стефаника" (об'єкт конкурсу № 56) – ПП "АТП № 1";

- № 19 "с. Прилуцьке – с. Гірка Полонка" (об'єкт конкурсу № 58) – ПП "АТП № 1";

- № 24 "Вересневе – Єршова" (об'єкт конкурсу № 59) – КП "Луцьке підприємство електротранспорту".

Також зміни торкнулися й курсування маршруту № 4, який раніше курсував від ЗАГСу до мікрорайону Вересневе. Нині шлях за маршрутом у прямому та зворотньому напрямках буде таким: Полонківська, Корольова, Валерії Новодворської, Ранкова, Мамсурова, Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Дубнівська (місце міжзмінного відстою на вул. Полонківській).

До того ж оголосили конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 4 "Дубнівська – Полонківська".

Також виконком погодив зупинки для маршруту "Рованці-Луцьк". Цілий рік ця маршрутка курсуватиме вулицями та проспектами міста у прямому та зворотньому напрямках: Дубнівська, Авторемонтна, Рівненська, Волі, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець.

***

Одним із рішень виконкому заборонили виловлювати рибу в каналах Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

***

Підприємцю Назарію Храновському погодили розміщення тимчасової споруди на вулиці Федорова, 2 на термін три роки.

А ось Володимиру Радишу не дозволили розміщення велокав'ярні на проспекті Волі, 5.

Підприємцю Юрію Хавіну погодили розміщення пересувної тимчасової споруди на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки (біля дитячого майданчика "Мадагаскар").

Олегу Морозову не дозволили розміщення групи стаціонарних тимчасових споруд на вул. Набережній. Таке ж рішення прийняли і щодо кіосків підприємця Тетяни Єлової. Їй не погодили розміщення споруд на проспекті Відродження, 10.

***

В питаннях щодо оренди комунальних площ виконкомівці були більш лояльні та одностайні. КП "Автопарксервіс" погодили продовження оренди нежитлового приміщення загальною площею 27,0 кв. м, що на вул. Винниченка, 39, до 31.08.2021 року. Місячна орендна плата становить 176, 25 гривень.

За оренду нежитлового приміщення загальною площею 2,0 кв. м, що на пр-ті Відродження, 13, до 2021 року "Приватбанк" платитиме 556,81 гривень.

Погодили й оренду приміщення загальною площею 7,8 кв. м, що на пр-ті Волі, 3 а, ФОП Вірою Скіданенко. Місячна орендна плата становить 530,46 гривень.

За оренду нежитлового приміщення загальною площею 17,6 кв. м, що на пр-ті Волі, 74, підприємець Сергій Гординський платитиме 419,48 гривень в місяць.

За те, що кавовий автомат, що належить підприємцю Юрію Шевчуку, стоятиме на комунальній площі 2,0 кв. м на вул. Даньшина, 1/52, він має платити 237,01 гривню в місяць.

За цією ж адресою, але на більшій площі – 19,5 кв. м, дозволили розмістити перукарню підприємцю Олені Моргун. За це вона має платити 836 гривень в місяць.

Чого не дозволили виконкомівці, то це продовження оренди комплексу споруд автозаправного пункту (операторська – 4,6 кв. м, автозаправний блок-пункт – 7,3 кв. м, асфальтобетонна площадка – 35,0 кв. м), що на вул. Даньшина, 1/52, товариству з обмеженою відповідальністю "ДІДУХОЙЛ".

На бульварі Дружби Народів, 7 погодили розміщення банкомату "Ощадбанку". За це вони мають платити в місяць 567,72 гривень.

Підприємець Людмила Нізовітіна продовжить надавати швейні послуги в приміщенні 28,6 кв. м, що на вул. Конякіна, 14. Місячна орендна плата становить 1 015,14 грн.

Паспортний стіл розміщуватиметься на вулиці Кравчука, 12 на площі 340,8 кв. м до 31.08.2021. Місячна орендна плата становитиме 4 861,41 гривень.

Бібліотека за тією ж адресою платитиме гривню в рік за оренду нежитлового приміщення загальною площею 143,2 кв. м.

Підприємство "Арес" орендуватиме приміщення площею 51,1 кв. м, що на вул. Лесі Українки, 56, за місячну орендну плату 1 725,08 гривень.

ТзОВ "Автотурист ЛТД" погодили оренду нежитлового приміщення загальною площею 274,9 кв. м, що на вул. Львівській, 63. Місячна орендна плата для них - 5 143 гривень.

Художник Євген Стасюк орендуватиме приміщення на Парковій, 7/1 площею 24,5 кв. м за місячну орендну плату 258,45 гривень.

ГО "Інтергрупа" орендуватиме приміщення загальною площею 21,1 кв. м, що на вул. Стрілецькій, 41, за 356 гривень в місяць.

Фабриці моди "Ліліус" погодили продовження оренди площею 197,5 кв. м, що на вул. Червоного Хреста, 16. Місячна орендна плата становить 6 773 гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів