Поділитись:

Волинська прокуратура відповіла на закиди про крадіжку асфальту

Понеділок, 04 квітня 2016, 16:49

Представники прокуратури Волинської області спростували чутки про використання у власних цілях асфальту, призначеного для ремонту дороги на проспекті Волі в Луцьку.

Як розповів начальник відділу матеріально-технічного забезпечення прокуратури Сергій Супрун під час брифінгу 4 квітня, частину ділянки поблизу їхнього приміщення латали у результаті договору, укладеного із підприємство "Луцькавтодор-Сервіс".

Ці роботи не мають жодного відношення до ремонту ділянки поблизу готелю "Україна" на проспекті Волі.

Більше того, повідомив Супрун, ремонт цього клаптика дороги було проведено за рахунок кількох працівників прокуратури-автовласників, які "скинулися" коштами. Отже, латали цю ділянку від імені фізичних осіб, а не юридичної.

На підтвердження цих слів представникам ЗМІ продемонстрували договори та побічні документи, укладені із "Луцькавтодором" 30 березня. Згідно з ними, вартість ремонту склала 495 гривень.

Речниця прокурора Волинської області Наталія Мурахевич повідомила, що внаслідок інформації, поширеної місцевим ЗМІ про буцімто привласнення прокуратурою асфальту було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України і внесено цей факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Правоохоронці проведуть розслідування. Про його перебіг і результати громадськість повідомлять згодом, зазначила речниця.

Нагадаємо, 31 березня видання "Хроніки Любарта" оприлюднило інформацію про те, що асфальт, передбачений для проспекту Волі, буцімто використовували, щоб залатати яму на виїзді із внутрішнього двору прокуратури. Тобто, не за призначенням.

Надрукувати
мітки:
коментарів