Поділитись:

"Хріновуха", "Медовуха", "Лімончело" – у Ковелі в підвалі "клепали" алкоголь

Четвер, 06 вересня 2018, 15:44

У Ковелі виявили "міні-завод" із виготовлення алкогольних традиційних напоїв.

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області.

Правоохоронці встановили, що підприємливий бізнесмен в підвальному приміщенні одного з кафе Ковеля облаштував незаконне виробництво традиційних алкогольних напоїв, зокрема "Хріновуха", "Медовуха", "Вишнівка", "Клюківка", "Лімончело" та пива без відповідних на те дозвільних документів.

В ході проведення контрольно-перевірочних заходів фіскали детально зафіксували весь процес незаконного виробництва та реалізації такого алкоголю. При цьому оперативники з'ясували, що протягом тривалого часу готова продукція власного виробництва реалізовувалась через мережу розважальних закладів міста Ковеля.

За місцем виготовлення вилучили близько 2 500 літрів водно-спиртової суміші, що використовувалася в процесі виготовлення спиртного, та 100 літрів готових алкогольних напоїв в асортименті. Крім того, вилучили імпортне дороговартісне обладнання, зокрема: циліндрично-конічні танки, варочний котел, фільтр-чан, які забезпечували масове виготовлення такої продукції. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 1,5 мільйона гривень.

Наразі вживаються заходи щодо встановлення всіх осіб, причетних до такої незаконної діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКЕ ПОДРУЖЖЯ ОРГАНІЗУВАЛО ПІДПІЛЬНИЙ ГОРІЛЧАНИЙ БІЗНЕС (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів