Поділитись:

Ціни на продукцію Apple можуть зрости

Неділя, 09 вересня 2018, 10:01

Ціни можуть зрости на "розумний годинник" Apple Watch, бездротові навушники Air Pods, настільний комп'ютер Mac mini.

Американська компанія Apple попередила, що може підвищти ціни у разі нових мит Сполучених Штатів проти Китаю. Відповідний лист компанія направила в офіс торгового представництва США, – інформує РБК.

Лист компанії датовано 5 вересня. Як говориться в заяві компанії, це станеться, якщо США введуть нові мита проти Китаю, які раніше анонсував президент Дональд Трамп. Такі заходи вдарять по Apple, що призведе до меншої конкурентоспроможності і до зростання цін для споживачів.

"Наша стурбованість з приводу цих мит полягає в тому, що вони більше вдарять по США і що це призведе до меншого зростання та конкурентоспроможності в США і до високих цін для американських покупців", – пояснила компанія.

Так, ціни можуть зрости на "розумні годинники" Apple Watch, бездротові навушники Air Pods, настільний комп'ютер Mac mini, стилус Apple pencil для iPad, на різні зарядні пристрої, адаптери та комплектуючі, які використовуються для виготовлення.

На думку Apple, мита фактично стануть податком для споживачів у США. Корпорація просить уряд переглянути ці заходи і напрацювати більш ефективні рішення, які зроблять економіку США і американського споживача "сильнішим і впевненішим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОМПАНІЯ APPLE ПРЕДСТАВИТЬ "БЮДЖЕТНОГО" НАСТУПНИКА IPHONE X, - ЗМІ

Надрукувати
мітки:
коментарів