Поділитись:

"Страховий Туристичний Сервіс" відкрив новий офіс у Луцьку*

Вівторок, 11 вересня 2018, 12:00

Компанія "Страховий Туристичний Сервіс" відкрила ще один офіс у Луцьку, де серед широкого вибору страхових та туристичних послуг клієнт може обрати найкращий варіант для себе.

Новий офіс розташований на третьому поверсі в ТРЦ "Гранд-Волинь", що на проспекті Волі. Як зазначив директор "Страхового Туристичного Сервісу" Андрій Новосад, його відкриття – це логічний крок. Адже компанія динамічно розвивається, а кількість клієнтів постійно зростає.

Директор Директор "Страхового Туристичного Сервісу" Андрій Новосад

Представництва "Страхового Туристичного Сервісу" діють також у Львові, Ковелі, Рівному.

Директор розповів, що фактично за роки успішної роботи луцького офісу, що на вулиці Словацького, 7 (офіс 311), вдалося напрацювати велику базу постійних клієнтів. Відтак виникла потреба у збільшенні штату та відкритті другого офісу. Тут працюють фахівці, які у сфері страхування та туризму вже давно, а тому цю справу знають ідеально.

Компанія надає всі види страхових послуг та має право представляти у Луцьку найкращі страхові компанії України.

До того ж тут вирішили розширити спектр послуг та ввели туристичну складову.

Як і в офісі на Словацького, так і в новому офісі, що в "Гранд Волині", можна безплатно отримати консультації у сфері туризму. Наприклад, фахівці "Страхового Туристичного Сервісу" підкажуть тим, хто збирається в подорож, в які сезони краще їхати в ту чи ту країну, на що звертати увагу за кордоном, що не варто купувати з їжі, куди не варто ходити тощо.

До того ж тут, фактично в одному місці, можна обрати з широкого спектра ту страхову компанію, яка підходить за ціною та умовами. Тому більше не треба ходити містом в пошуках страхової, яка влаштує за всіма параметрами. Менеджери офісу запропонують і порадять, який вид страхування та в якої страхової компанії вигідніше взяти.

Щодо туризму, то Андрій Новосад додав, що менеджери їхньої компанії самі особисто багато подорожували та досконало знають цю сферу. Тому навіть з власного досвіду можуть рекомендувати клієнтам, куди і коли вигідно їздити, за що не варто переплачувати, щоб заощадити клієнтам гроші.

До того ж у компанії допоможуть з оформленням робочої візи та нададуть відповідні консультації тим, хто надумав їхати на роботу за кордон.

"За роки роботи ми вже встигли завоювати довіру клієнтів своїм професіоналізмом, прозорими умовами та вигідними цінами. Ми надаємо широкий спектр страхових та туристичних послуг, консультаційні послуги щодо оформлення візи та роботи за кордоном. Я переконаний, що в людей, які скористаються нашими послугами, залишаться лише хороші враження від співпраці з нами", – зазначив директор.

Офіс "Страхового Туристичного Сервісу" на проспекті Волі працює в будні з 09:00 до 18:00.

Телефони: (050) 972-67-21, (050) 672-25-54

Надрукувати
мітки:
коментарів