Поділитись:

Жеківці розповіли, як демонтуватимуть супутникові антени у лучан

П'ятниця, 14 вересня 2018, 11:12

Житлово-комунальне підприємство № 3 взялося за виконання рішення виконавчого комітету Луцької міської ради що стосується розміщення та встановлення технічних елементів на будівлях та спорудах у місті Луцьку.

Так, у коментарі "Конкуренту" директор ЖКП № 3 Руслан Юлдашев розповів, що демонтування справді відбудеться, адже антени на оголовці димовентиляційних каналів є причиною небезпеки для самих мешканців.

"Проблема в тому, що на цій оголовці цегла розрушується, коли мешканці користуються газовими колонками. На оголовці люди ж свердлять дірки в цеглі, а вітер колихає ті антени. Частина цегли може розрушитися і забити канал. А потім що будуть говорити люди?", – зауважив директор ЖКП.

І пояснив, що це робиться тільки задля безпеки мешканців.

"Мені немає різниці, де та антена стоїть. А це є безпека людей. І рішення виконавчого комітету № 164-1 від 23 березня 2013 року тільки на це і наголошувало", - додав Руслан Юлдашев.

Ставити такі антени, зі слів директора, людям можна тільки на своїх стінах, парапетах чи на балконі.

Щодо самого демонтування, то директор ЖКП № 3 пояснив, що не діятимуть "варварськими методами".

"Ми вивішували оголошення, вже з десяток разів і попереджували людей. Тепер будемо конкретно до будинку підходити, чіпляти оголошення і давати людям 3 дні. Якщо взяти будинок на Волі, 3, то люди поставили ті антени на оголовки, але прийшли і сказали, що згідні найняти вишку й запитали, де можуть поставити свої антени. Ми їм сказали, де можна встановити. Мешканці добросовісно роботу зробили, ніхто не жаліється і немає ніяких проблем", – пояснив Руслан Юлдашев.

Невдовзі майстри підготують оголошення на кожен будинок і під'їзд, де є антени на оголовках. Також до лучан звертатимуться персонально, аби ті зняли технічні пристрої.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЛУЦЬКИЙ ЖЕК ХОЧЕ ЗДАТИ НА МЕТАЛОБРУХТ СТАРІ АВТО І ТРАКТОР

Надрукувати
мітки:
коментарів