Поділитись:

Судитимуть ківерчанина, який чинив опір та хотів втекти від поліцейських

П'ятниця, 14 вересня 2018, 11:52

Маневицька місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про умисне заподіяння 26-річним жителем міста Ківерці легких тілесних ушкоджень працівникові поліції у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 345 КК України).

Надвечір 10 липня 2018 року мобільний патруль Ківерцівського відділу поліції зупинив на вулиці Київській у Ківерцях автомобіль "Фольксваген- Гольф" на іноземній реєстрації, за кермом якого перебував раніше судимий за шахрайство молодик у стані алкогольного сп'яніння. Посвідчення водія в чоловіка не було, - повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

До намірів поліцейських скласти протокол про вчинення ним адміністративних правопорушень водій поставився агресивно, почав погрожувати правоохоронцям фізичною розправою, а тоді, щоб не їхати у відділ поліції, намагався втекти.

Коли ж поліцейські наздогнали його та надягнули кайданки, зловмисник примудрився кілька разів вдарити одного з них, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

За вчинення цього правопорушення молодик постане перед судом, який обере йому міру покарання.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ МЕДИКИ НЕ МОГЛИ ДОПОМОГТИ ПАЦІЄНТУ, БО ТОЙ НА НИХ КИДАВСЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів