Поділитись:

У "Волині" – проблеми з проходженням атестації

Вівторок, 05 квітня 2016, 21:28
У

Луцький футбольний клуб "Волинь", учасник із нинішнього складу української Прем'єр-ліги, має проблеми з пакетом документів, що вимагаються для проходження атестації на сезон 2016/2017.

Про це інформує Ua-football.com.

До 31 березня всі клуби, які бажають в наступному сезоні грати в Прем'єр-лізі, повинні були подати необхідний пакет документів для проходження атестації. Сама ж атестація відбудеться в квітні-травні, а зараз ФФУ тільки обробляє надані документи.

Два клуби – "Говерла" і "Волинь" – не надали пакет необхідних паперів в повному обсязі, який відповідає всім критеріям атестації.

Обидва клуби хоч і вклалися в терміни, але надали дані, що не дозволяють їм пройти атестацію. Головне – це фінансові питання.

Також є "документальні" проблеми у Металіста, проте харківський клуб, поки не знаходиться в зоні ризику. Претензії до харків'ян вже традиційні – фінансового характеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТРЕНЕР ФК "ВОЛИНЬ" МОЖЕ ОЧОЛИТИ "ДНІПРО"

Взагалі ж у встановлений термін подачі документів, який закінчився 31 березня, вклалися всі команди, включаючи п'ять ФК з першої ліги – Зірка (Кіровоград), Оболонь-Бровар (Київ), Черкаський Дніпро, Геліос (Харків) і Іллічівець (Маріуполь).

Надрукувати
мітки:
коментарів