Поділитись:

Депутати перевірять волинські санаторії

Вівторок, 18 вересня 2018, 13:37
Депутати перевірять волинські санаторії

"Майнова" комісія Волинської обласної ради проголосувала, аби провести аудит фінансового-господарської діяльності КП "Санаторій матері і дитини "Пролісок". До того ж статут оздоровниці передбачає право депутатів на таку перевірку.

Про це повідомляє прес-служба облради.

До роботи в тимчасовій комісії перевірки рекомендували долучити депутатів облради Василя Столяра, Миколи Булігу та Михайла Імберовського.

Депутат Святослав Кравчук вважає, що на депутатську увагу заслуговує не тільки "Пролісок", а й інші комунальні підприємства.

"Ви вважаєте, що "Лісова пісня" краще працює за "Пролісок"? Не думаю. На мій погляд, якщо є комунальне підприємство, то воно має працювати як мінімум незбитково. Якщо воно є збитковим, треба вирішувати питання по-іншому, до прикладу, продати його. Але не потрібно зациклюватися лише на одній установі. Інакше у суспільства виникнуть питання до депутатів", – наголосив він.

Кравчук пропонував здійснювати перевірки фінансового-господарської діяльності підприємств після аналізу статутів всіх комунальних підприємств.

Однак депутат Вячеслав Рубльов наголосив, що вдосконалення статутів інших підприємств не повинно відкладати в часі депутатські рекомендації щодо "Проліска". Його позицію підтримали більшість членів майнової комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЕЛЕКТРОМОБІЛІ, ВЕЛОДОРІЖКИ ТА ПЛАВАЛЬНІ ШЛЯХИ: ПЕРСПЕКТИВИ "ПРОЛІСКУ"

Надрукувати
мітки:
коментарів