Поділитись:

На хвилі: 5 треків від луцького стендап-коміка (слухати)

Неділя, 23 вересня 2018, 12:00
На хвилі: 5 треків від луцького стендап-коміка (слухати)

Цього тижня поділитися з лучанами своїми улюбленими треками погодився Вадим Барабуха. Стендап-комік вже завойовує свою аудиторію, яка полюбляє відбірні жарти та ексклюзивну їх подачу.

Хлопець відвідав чимало фестивалів, мав багато виступів у жанрі Stand Up і продовжує розвиватися у цьому напрямку. Його часто могли бачити відвідувачі "Кораблика" на вечірках, де Вадим демонструє своє вміння жартувати. Однак сам хлопець ще раніше в інтерв'ю "Конкуренту" казав, що йому не подобається смішити п'яних людей.

"Я хочу виступати на сцені, де глядачі свідомо прийшли послухати стендап. Вони не будуть кликати офіціанта: "Принесіть мені ще пива". Вони будуть слухати те, що я говорю. В цьому і буде суть культурного жанру комендії. Тобто йдеться про виступи в театрах та на інших сценах", – розповідав хлопець.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ВАДИМ БАРАБУХА ТА АРТЕМ ЛИМАН ПРО СТЕНДАП-КУЛЬТУРУ В ЛУЦЬКУ ТА "СЕКРЕТ" УСПІШНИХ ЖАРТІВ

На хвилі: 5 треків від луцького стендап-коміка (слухати)

Тож заохочуємо побути "на хвилі" із серйозним стендапером:

LATEXFAUNA - LIME

На афішах західноукраїнських фестивалів часто зустрічав цю назву, але послухати, якщо так можна висловитись, "не доходили вуха". На тих фестах, де був я, не було їх. Потім побачив ролик з "Телебачення Торонто" Майкла Щура, який досить часто запрошує молодих українських музикантів, щоб дати їм шанс засвітитись. Але по-справжньому закохався в Латексфауну лише цього літа, друг просто включив саме цю композицію. Чарівна, часом космічна музика, тексти насичені яскравими образами. І головне – це органічне і влучне використання такого ненависного мені в житті і такого прекрасного тут суржика.

Латексфауна – це саме те, чого мені не вистачало в українській музиці сьогодні.

Eminem - Lucky You ft. Joyner Lucas

Трек з нового альбому Емінема Kamikaze, який вже побив всі рекорди на iTunes. "Слімшейді" повернувся. Взагалі, хотів би порекомендувати весь альбом, але він почався для мене саме з Lucky You.

Arctic Monkeys - Four Out Of Five

Кліп і пісня після декількарічної перерви. Бездоганний стиль починаючи зі звучання і закінчуючи картинкою, яка наче флешбек у золоті часи рок-н-ролу (кінець 70-х і початок 80-х).

Дельфин - 520

Сильна поезія про помилки суспільства. Навіть переклавши її на будь-яку мову, сенс залишиться і торкне.

Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities

Кліп неновий, йому два роки, але побачивши його я зрозумів, що дідугани не просто ще можуть, а можуть показати, як треба. Молодість – це не вік, а стан душі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів