Поділитись:

Vox populi. "Справа Гонгадзе": чи вірять лучани у справедливість (фото)

Неділя, 23 вересня 2018, 20:00

Тиждень тому, 16 вересня, минула 18-а річниця зникнення журналіста, засновника "Української правди" Георгія Гонгадзе. Але справа й досі не завершена. Замовники вбивства досі не встановлені.

Після смерті Георгія Гонгадзе були вбивства й інших журналістів. І справи щодо цих злочинів досі не закриті.

Що знають лучани про Георгія Гонгадзе і чи вірять у справедливість Феміди, "Конкурент" запитав у містян.

Олександр:

Мені було ще років п'ять, коли це все було, то я не пам'ятаю. Не вірю, що знайдуть справжнього вбивцю. Це ж воно було все підлаштовано тодішньою владою, та й все.

Віктор:

Гонгадзе? Був такий. Скільки вже років пройшло? Він загинув чи його вбили? Вбивство доведено? Мама його як сказала? Якщо мамі не показали тіла, не зробили дактилоскопію, хто це має знати, чи то тіло його чи не його? Багато є версій, але то не доведено. Хто тоді був прокурором головним в Україні? Людина, яка була причетна до цієї справи, двічі стріляла в голову. Це відповіді вам на всі ваші запитання. Двічі можна вистрелити собі в голову? Якщо було вказано, що це саме замовник цієї справи себе сам застрелив, двічі стріляючи в голову, то які ще питання? Його немає, але є багато версій. Може, він ще і живий. Його дружина не сумує, ніколи не кричить, що там... Значить вона впевнена в тому, що щось є. Так би вона інколи задавала такі питання.

Наталія:

Про Гонгадзе знаю. Це журналіст, якого вбили. Тож закрили справу, посадили довічно. Чи справедливо? Якщо до нього нікого не допускають, то, може, й несправжній. Тож не допускають нікого до нього, до Пукача.

Назар:

Знаю, що Гонгадзе – це журналіст якого вбили. В справедливість рішення щодо його вбивства не вірю. Крапку найближчим часом не поставлять.

Микола Олексійович:

Гонгадзе, звісно, знаю, що журналіст. Хіба справа закінчилася? Якщо при Ющенкові не посадили Кучму, то і при Порошенкові Кучму не посадять. Ніколи не буде закінчення. А чому тільки Гонгадзе? Були й інші. Я думаю справа Гонгадзе уже в історії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: VOX DEI: ЧИ ЗАХИЩЕНІ ЖУРНАЛІСТИ В УКРАЇНІ

Надрукувати
мітки:
коментарів
04 грудня 2023
10 листопада 2023
24 липня 2023
20 червня 2023
15 червня 2023
01 червня 2023
29 травня 2023
17 травня 2023
18 квітня 2023