Поділитись:

На хвилі: 5 треків від прес-секретарки губернатора Волині (слухати)

Неділя, 30 вересня 2018, 12:00

Сьогодні "Конкурент" пропонує побути "на хвилі" із прес-секретарем голови Волинської обласної адміністрації Катериною Павловою.

Посадовиця не з казок знає, що таке творчість, адже встигла попрацювати і журналістом, і телеведучою. При тому, Катерина зізналася, що не може назвати себе меломанкою.

"Музика присутня в моєму житті швидше як фон: в спортзалі чи під час подорожей. Але є треки, які частенько ставлю на повтор. П`ятірка таких "моїх" пісень буде патріотичною, україномовною", - зауважила Павлова.

Катерина Павлова та голова Волинської обласної адміністрації Олександр Савченко><span class=Катерина Павлова та голова Волинської обласної адміністрації Олександр Савченко

Сергій Бабкін – Де би я

Почула її випадково. Але пісня надовго засіла мені у голову. Частенько прошу тата, він музикант, заграти на гітарі і заспівати – це якраз його стиль. Як на мене, чудовий приклад якісного, по-чоловічому ніжного та українського.

Один в каное – Пообіцяй мені

Напевно відверто "дівчача" пісенька, але мене заспокоює. Почула вперше декілька тижнів тому в якомусь кафе. Знайшла швидко, бо запам`ятала не приспів, але дуже глибокий рядок: "І я знов не встигну змити гріх, вчорашній гріх".

Panivalkova – Крейзі Нікіта

Просто залишу це тут :) Слухаю цю пісню здебільшого через назву і два рядки: "Це точно вперше, я закохалась врешті. Зелені очі – все буде, як захочеш".

Epolets – Зраджуй

Соліст Павло – мій хороший знайомий. Якось записувала з ним інтерв`ю перед одним із концертів у Луцьку і залишилася подивитися на виступ. Так круто я давно не відривалася. Відтоді почала їх слухати, пісень їхніх дуже багато подобається, а ця – найперша прийшла на думку.

Мотор'ролла - Не дзвонила, не заходила

Тут історія паралельна до Epolets. Познайомилися з Сєньою ми під час інтерв`ю. У нього тоді був акустичний вечір у Луцьку. Він відкрив для мене український рок з якісно нового боку. Пісня драйвова, крута, як і весь репертуар Присяжного.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів