Поділитись:

Волинянин обікрав "Рошен"

Середа, 06 квітня 2016, 17:39
Волинянин обікрав

Працюючи торговим представником ТОВ "Рошен-Волинь", 40-річний ковельчанин із 30 липня по кінець серпня 2015 року привласнив кошти, одержані від покупців за поставлений товар, на загальну суму 142 805,08 тис грн.

Про це інформує Kowel.com.ua.

В ході судового розгляду справи було подано угоду про примирення, за умовами якої обвинувачений беззастережно визнав себе винуватим в обсязі пред'явленого обвинувачення, приніс ТОВ "Рошен-Волинь", в особі його представника, щирі вибачення за спричинену шкоду та завдані незручності, внаслідок своїх неправомірних дій.

До моменту підписання даної угоди чоловік уже відшкодував ТОВ "РОШЕН-ВОЛИНЬ" частково завдану матеріальну шкоду в розмірі 48 тисяч гривень та зобов'язався відшкодувати ще 80 000 тисяч гривень.

Суд затвердив угоду про примирення, визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України, призначивши покарання у виді обмеження волі строком на 2 роки з випробувальним терміном на 1 рік. Цивільний позов до нього з боку фірми про стягнення майнової шкоди – задоволено.

Згідно з інформацією Єдиного державного реєстру, кінцевим бенефіціарним власником ТОВ "Рошен-Волинь" є ТОВ "Центрально-Європейська кондитерська компанія", власником якої є Петро Порошенко.

Надрукувати
мітки:
коментарів