Поділитись:

Якого президента українці не хочуть: антирейнтинг

Четвер, 27 вересня 2018, 14:14
Якого президента українці не хочуть: антирейнтинг

За останній місяць зросла кількість тих, хто вірить у перемогу Юлії Тимошенко і Петра Порошенка на майбутніх виборах президента України. При цьому за чинного главу держави не проголосувала б половина виборців.

Про це свідчать дані опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг". Відтак, 18 % опитаних переконані, що наступним президентом України стане Тимошенко, 14 %, – що Порошенко. Тих, хто вірить, що президентом стануть інші політики, менше 4 %, а майже половина опитаних не змогли відповісти на це питання. Телеканал 24 склав антирейнтинг політиків на президентських виборах.

При цьому Порошенко очолює антирейтинг політиків – за нього за жодних обставин не проголосували б половина виборців. Олега Ляшка, Юлію Тимошенко, Арсенія Яценюка та Юрія Бойка не підтримали б до чверті опитаних. А за Вадима Рабіновича і Олега Тягнибока не голосував би кожен шостий українець.

У п'ятірку політиків з найнижчим антирейтингом потрапили: колишній віце-прем'єр-міністр України Роман Безсмертний (2 %), екс-директор туристичного комплексу "Буковель" Олександр Шевченко (2 %),екс-голова СБУ Валентин Наливайченко (3,4 %)мер Львова, лідер об'єднання "Самопоміч" Андрій Садовий (3,8 %) танародний депутат, лідер партії "Основа" Сергій Тарута (5 %).

Дві третини опитаних переконані, що президентські вибори 2019 року не будуть чесними, тільки 16 % респондентів мають протилежну думку. Найбільше переконані в нечесності майбутніх виборів прихильники Бойка і Рабіновича, а також ті, хто взагалі не має наміру голосувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів