Поділитись:

Політика заважає працювати над округами без депутатів, – Андрій Покровський

Середа, 26 вересня 2018, 16:00
Політика заважає працювати над округами без депутатів, – Андрій Покровський

Депутат Андрій Покровський вкотре порушив питання про необхідність дофінансування програми округів без депутатів.

Депутат попросив, аби комісія, яка має розподіляти кошти в сумі 1,2 мільйони гривень на округи без депутатів, запрацювала, та нагадав про необхідність виділити ще 1,2 мільйони гривень. Про це він сказав 26 вересня під час сесії Луцькради.

"Я хочу повернутися до теми, де політика заважає працювати з округами, де немає депутатів. Хоча багато депутатів стверджують, що є одномандатний округ. Хочу зазначити, що в місті є 12 округів без депутатів і ця тема мусолиться більш ніж рік", – сказав Андрій Покровський.

Він зазначив, що 1,2 мільйони гривень на програму лежать нерухомо, бо комісія, яка б мала розподілити кошти, не працює, а люди чекають на ці гроші. І вже є заявки від них навіть на більшу суму.

"Звертаюся до депутатів та керівництва міста: приберіть політику з цього питання і поверніться до роботи. До того ж прошу повернути соціальну справедливість і виділити ще 1,2 мільйони гривень", – сказав Андрій Покровський.

Депутат запропонував, що ці гроші можна взяти із компенсації пільгових перевезень для ЛПЕ. Адже вже більш ніж два місяці тролейбуси № 3 і 12 не їздять через міст на вулиці Ковельській, який досі ремонтується.

Депутат Ігор Поліщук зазначив, що Андрію Покровському теж треба прибрати політику. А також додав, щоб його помічники не ходили округами та не розносили листівок.

Натомість депутат Юлія Вусенко сказала, що ніхто не забороняє жодному депутату ходити округами та спілкуватися з людьми.

"Якщо й мій помічник пройдеться по тому округу і щось дізнається про проблеми людей, то ми назбираємо проблематику, що для людей зробити. У цьому немає політики, а в цьому є бажання працювати", – скала Юлія Вусенко.

Втім пропозиції депутата Андрія Покровського так і не підтримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АНДРІЙ ПОКРОВСЬКИЙ НАПОЛЯГАЄ, ЩОБ ВЛАДА ПОВЕРНУЛА КОШТИ НА ЖИТЛО УЧАСНИКАМ АТО

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО ОКРУГИ БЕЗ ДЕПУТАТІВ

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
20 грудня 2023
26 вересня 2023
13 вересня 2023
26 липня 2023
25 липня 2023
07 червня 2023
09 січня 2023
23 жовтня 2022
08:30
04 грудня 2021