Поділитись:

Це не наше, – Луцький зоопарк про хижачку в центрі міста (ВІДЕО)

Середа, 26 вересня 2018, 14:45
Це не наше, – Луцький зоопарк про хижачку в центрі міста (ВІДЕО)

Художник Андрій Присяжнюк вночі зафіксував на відео тварину, що дуже схожа на лисицю. Відео він виклав на своїй сторінці у Facebook. Хижак прогулювався на проспекті Волі в Луцьку.

Директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко, подивившись відео, зазначила, що тварина справді дуже схожа на лисичку, при чому – молоду, підлітка. Вона запевнила, що тварина не зі звіринця, оскільки їхні всі хижаки на місці. Вдома люди таких чотирилапих теж не тримають, оскільки вони мають специфічний запах, поведінку тощо.

"Лисиця могла потрапити зі сторони села Рованці, з поля. Можливо, пробралася через парк до міста. Влітку відпочивальники залишають недоїдки і вона, певно, цим харчувалася. У зв'язку з похолоданням, зменшенням людей, які відпочивають у парку, відчуття голоду змусило її йти далі і шукати поживи", - зазначила директорка.

Каже, що у зоопарку траплялися випадки, коли зникали курчата. Людей дикі тварини лякаються і тікають. Однак навмисне контактувати з лисицею не варто. Людмила Денисенко радить при зустрічі з хижаком тримати безпечну відстань та лишити її відлов фахівцям.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

ЛУЧАН ЗАПРОШУЮТЬ НА ПРОГУЛЯНКИ ТИГРЕНЯТКА ТРІШІ

Надрукувати
мітки:
коментарів