Поділитись:

На Волині екс-голову РДА оштрафували за бійку (оновлено)

Четвер, 07 квітня 2016, 09:06
На Волині екс-голову РДА оштрафували за бійку (оновлено)

Колишнього голову Володимир-Волинської РДА Володимира Савчука визнали винним за кримінальною статтею про нанесення тілесних ушкоджень. Тепер він має сплатити 697 гривень штрафу.

Про це повідомляє Вголос.

Суд встановив, що Володимир Савчук на ґрунті неприязних стосунків затіяв суперечку з тодішнім заступником голови Володимир-Волинської райради Павлом Карпюком і під час цієї суперечки наніс йому сконцентрований удар в обличчя. Інцидент, спровокований чиновником, трапився у жовтні 2014 року.

За такі дії вже екс-посадовця Володимира Савчука суд визнав винним за ст. 125 ч. 1 Кримінального Кодексу Україні і наклав на нього штраф у сумі 697 гривень.

Вирок вступить у силу після тридцятиденного терміну або апеляції.

На Волині екс-голову РДА оштрафували за бійку (оновлено)

Натомість, за інформацією видання Володимир. Медіа, Володимир-Волинський міський суд 29 березня виніс вирок депутату Володимир-Волинської райради від ВО "Свобода" Павло Карпюку. Його визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 125 (ч.2) Кримінального Кодексу України, та призначили депутату покарання у вигляді штрафу у розмірі 60 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Сума штрафу становить 1020 гривень.

Як повідомляє видання, розгляд цієї справи триває ще з минулого року. З Карпюком позивався колишній голова Володимир-Волинської РДА Володимир Савчук. Колишній голова райдержадміністрації звинувачував Павла Карпюка (тоді він був заступником голови райради) у нанесенні йому тілесних ушкоджень.

Після того, як вирок суду набуде чинності, депутат Володимир-Волинської районної ради Павло Карпюк, ймовірно, отримає статус громадянина, який засуджений за кримінальний злочин. А це може стати підставою для дострокового припинення його депутатських повноважень.

Надрукувати
мітки:
коментарів