Поділитись:

Представники бізнесу про навчання від юридичної компанії "Аскольд" (фото)*

П'ятниця, 28 вересня 2018, 16:00

Новий навчальний сезон від юридичної компанії "Аскольд" почався активно.

26 вересня відбувся практикум на тему "Перевірки Держпраці: підстави, порядок, наслідки".

Нагадаємо, що з жовтня очікуються масштабні "рейди" представників Держпраці на підприємства і представникам бізнесу варто бути "всеозброєними".

На практикумі керуючий партнер юридичної компанії Аскольд Ірина Олейник розповідала про те, як підготуватися до перевірок, на що звернути увагу і які моменти є найбільш важливими.

Що отримали слухачі в результаті практикуму? Чи потрібні такі навчання? Чи потребує їх бізнес?

Пряма мова учасників заходу Школи практичної юриспруденції:

Ірина Вахмістрова, юрист-консульт благодійний фонду Ігоря Палиці "Тільки разом":

"Я вперше на семінарі від "Аскольду", але не востаннє. Я працюю недавно, тому навчаюся з особливим інтересом. Тут я отримала дуже практичний і доступний виклад потрібної мені інформації, багато чого дізналася вперше. Чудово, що дали інформацію.

Наталія Тимощук, головний бухгалтер приватного підприємства "Ромді Україна":

"Я постійна слухачка навчань від "Аскольду". Вони дуже цікаві і практичні. Завдяки такій інформації ми набагато менше помиляємося і можемо себе захистити у різних ситуаціях. Завжди раджу всім своїм знайомим ці семінари".

Ірина Семенюк, бухгалтер приватного підприємства "Ефект":

"Дуже хороший лектор, і з юридичної сторони все висвітлено на 12 балів. Найцікавішим було конкретно дізнатися, які бувають перевірки, штрафи, що можна оскаржувати, а що – ні. Все пояснювалося дуже зрозуміло. Обов'язково пораджу друзям".

Алла Копанчук, економіст праці та кадрового діловодства ТОВ "Теріхем Тервакоскі":

"Практично, корисно, нічого зайвого. Дійсно про те, з чим доводиться стикатися в нашій роботі. Найцікавішим було те, що ми вже цю перевірку пройшли, і нам сьогодні на практиці все показали, підкреслили найважливіші аспекти, на які роботодавцю потрібно звертати увагу. Дуже корисно. Такі семінари обов'язково порадимо своїм друзям. Ми на семінарі вашої компанії вперше, але дуже хороші враження".

Сезон навчання від Школи практичної юриспруденції "Аскольд" у жовтні продовжується семінаром на тему "Первинні документи та їхні недоліки: "ГРАБЛІ -2018"

Онлайн-реєстрація: https://goo.gl/forms/dN3YsOdKa6ji1PV92

Нагадуємо, що новий навчальний сезон – це продовження просвітницького проекту "Школа практичної юриспруденції"від Юридичної компанії "Аскольд".

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО БІЗНЕС І ПРАВО

Надрукувати
мітки:
коментарів