Поділитись:

"Це політика", – Володимир Бондар про скандал у Воротневі (відео)

П'ятниця, 28 вересня 2018, 20:00

Виконувач обов'язків керівника Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар сказав, що скандал із відпочинком у Воротневі має політичні мотиви.

У Воротневі працівники лісової охорони та громадські активісти поскандалили біля молодіжного лісівничого центру, в якому зачинилася група невідомих осіб, які там відпочивали в бані. Про це йшлося 28 вересня в прямому ефірі ток-шоу "Протилежний погляд Live".

У коментарі ток-шоу підприємець Сергій Тимощук, який був у ніч з середи на четвер у Воротневі, розповів, що коли відпочивальники були в будиночку, їх там зачинили. З його слів, журналісти чи активісти почали бігати, світити ліхтариками.

"Уявіть себе зачиненою в приміщені, і хтось бігає і погрожує підпалити", – сказав Сергій Тимощук.

Він додав, що про погрози підпалу говорив якийсь жіночий голос.

Володимир Бондар відповів, що лісівники власними силами і коштами зі старих обкомівських дач, які знаходилися на території лісового фонду, відремонтували їх і вирішили, що там має працювати молодіжний лісівничий центр. Хоча звучало багато чуток й з приводу того, що ці гроші вкладають у ці будинки, аби потім хтось приватизував. Оскільки функціонування такого центру не безплатне, то почали думати, звідки залучати на нього кошти. Відтак вирішили, що від здачі в оренду цих об'єктів могли б функціонувати ці приміщення.

Зі слів Володимира Бондаря, там відпочивали адекватні люди. Тоді ж приїхали активісти, а лісівник зачинив їх і пішов, а люди 4 години сиділи замкнені в приміщенні, коли навколо них ходили люди, світили ліхтариками і погрожували.

"Це політика, безперечно, політка. Там був присутній депутат Павло Данильчук, він давно хотів охороняти лісгоспи… Чому там дівчата були, які загрались в театр? Вони не розуміють, що життя – це не театр. Але як адекватно можна сприймати жінок, які з камерами ходять знімають чоловіків?" – сказав Володимир Бондар.

Також він додав, що не зрозуміло, на якій підставі вони ходили там і перевіряли, що відбувається. Адже, з його слів, треба було звернутися у лісгосп і поцікавитися, чи хтось замовляв послугу.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
07 квітня 2024
04 квітня 2024
18:00
03 квітня 2024
31 березня 2024
28 березня 2024
25 березня 2024
15:05
20 березня 2024