Поділитись:

У Луцьку відбувся осінній бал з губернатором та Владом Ямою (фото)

Субота, 29 вересня 2018, 13:08
У Луцьку відбувся осінній бал з губернатором та Владом Ямою (фото)

У Луцьку відтанцювали "Осінній бал – 2018".

Про це пише "Район.Луцьк".

Більше сотні людей з інвалідністю, їх друзі та близькі зібралися у п'ятницю, 28 вересня, на ролердромі "ПортCity", аби потанцювати. Дівчата і жінки - у вишуканих вечірніх сукнях, з чудовими зачісками та діадемами. Чоловіки – у білосніжних сорочках та чорних класичних брюках. Осінній бал, ініційований очільником Волинської ОДА Олександром Савченком, розпочався о 16:00.

Губернатор виступив із вітальним словом, і розповів, що таким чином долучився до ініціативи, що її запровадила у країні Перша леді.

Далі по чарзі дефілювали танцювальні пари із різних громадських організацій. На балу були "Батьки дітей із синдромом Дауна", "Сильні діти", "Ресурсний центр "Кольорова капустинка", "Янголята", "Повір у себе" та "Джерело життя".

У вальсі кружляли діти з аутизмом, синдромом Дауна, їх батьки, люди на інвалідних візках. Всі вони виглядали особливо прекрасно у цей день. І всі танцювали із захватом, запалом та щирими посмішками.

Це помітив і хореограф Владислав Яма, який енергійно провів для учасників балу цікаву танцювальну майстерку.

Наприкінці свята кожен учасник отримав подарунок від ТРЦ "PortCity".

У Луцьку відбувся осінній бал з губернатором та Владом Ямою (фото)У Луцьку відбувся осінній бал з губернатором та Владом Ямою (фото)У Луцьку відбувся осінній бал з губернатором та Владом Ямою (фото)У Луцьку відбувся осінній бал з губернатором та Владом Ямою (фото)У Луцьку відбувся осінній бал з губернатором та Владом Ямою (фото)У Луцьку відбувся осінній бал з губернатором та Владом Ямою (фото)У Луцьку відбувся осінній бал з губернатором та Владом Ямою (фото)У Луцьку відбувся осінній бал з губернатором та Владом Ямою (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: LUTSK SALSA CLUB: САЛЬСА – ЦЕ ПРО СТОСУНКИ ЧОЛОВІКА ТА ЖІНКИ

Надрукувати
мітки:
коментарів