Поділитись:

У "Луцьктеплі" розповіли, де з'явилася гаряча вода у місті

Понеділок, 01 жовтня 2018, 11:30
У

Як повідомлялося раніше, у зв'язку з виявленими під час повторного гідровипробування витоку, спеціалісти ДКП "Луцьктпло" здійснювали комплекс робіт з його усунення. Це спричинило затримку у відновленні послуги споживачам центрального теплового пункту на вул. Січова, 3-а, однак вже 28 серпня дане ЦТП відновило свою роботу.

Про це повідомили на офіційній сторінці установи.

Підрядник завершив частину робіт з реконструкції теплових мереж на вул. Домни Гордіюк, відтак 29 серпня послугу гарячого водопостачання відновлено для споживачів ЦТП на вул. Кравчука, 3-а.

Додатково нагадуємо, що тривають монтажні роботи на вул. Кравчука (від перехрестя з вул. Домни Гордіюк). Через це гаряча вода відсутня у споживачів ЦТП на вул. Федорова, 4-а.

А також, тривають аварійні ремонтні роботи мереж на вул. Кравчука (поблизу Варшавського ринку), у зв'язку з цим послуга ГВП не надається споживачам ЦТП на вул. Соборності, 40-а. Про відновлення надання послуги на обох ділянках ДКП "Луцьктепло" повідомить окремо.

Звертаємо увагу споживачів котельні на вул. Арцеулова, 3-а. У зв'язку з початком виконання монтажних робіт на мережі вул. Гулака-Артемовського - вул. Арцеулова припиняється надання послуги гарячого водопостачання для споживачів зазначеної котельні до завершення робіт.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: УКРАЇНЦЯМ ДОЗВОЛИЛИ ВІДПРАЦЬОВУВАТИ БОРГИ ЗА "КОМУНАЛКУ"

Надрукувати
мітки:
коментарів