Поділитись:

"Аскольд" продовжує навчальну програму: на черзі – семінар*

Середа, 03 жовтня 2018, 14:10

Навчальний сезон від Школи практичної юриспруденції "Аскольд" триває. Після насиченого практикуму "Перевірки держпраці" слухачів запрошують на семінар "Первинні документи та їх недоліки. Граблі-2018", який відбудеться 26 жовтня.

"У нашому новому навчальному сезоні для зручності наших слухачів ми диференціювали форми навчання. Наприклад, якщо практикум – це практичні рекомендації щодо дій у конкретних актуальних для бізнесу ситуаціях, то семінар – це аналітика різних можливих алгоритмів дій у певних ситуаціях, розгляд конкретних кейсів, рекомендації через призму новітньої судової практики", – розповіла Ірина Олейник, керуючий партнер Юридичної компанії "Аскольд" та засновник Школи практичної юриспруденції.

Слухачі семінару дізнаються про актуальну концепцію "первинних документів" у новітній судовій практиці. В рамках семінару буде проаналізовано типову аргументацію ДФС із невизнання первинних документів в розрізі судових позицій та надано практичні поради з формування стратегії захисту.

Корисною ця інформація буде для керівників бізнесу, бухгалтерів, юристів.

"Ми розвиваємо наш просвітницький проект, щоб наші клієнти мали базове розуміння ключових "технічних" питань. Основна наша мета – підвищення рівня правової свідомості і формування розуміння, що обізнаність у сучасних умовах ведення бізнесу – означає захищеність, – наголошує Ірина Олейник. – Тому запрошуємо до реєстрації на семінар "Первинні документи та їх недоліки. Граблі-2018", а також пропонуємо вивчити детально програму нового навчального сезону та зареєструватися на актуальні для вас теми".

Надрукувати
мітки:
коментарів