Поділитись:

Підземний паркінг: відчуй переваги ЖК "Яровиця"*

Четвер, 04 жовтня 2018, 08:00
Підземний паркінг: відчуй переваги ЖК «Яровиця»*

Чи завжди Ви маєте можливість комфортно припаркуватися поруч з будинком? Особливо після завершення робочого дня чи у вихідні?

Чи завжди безпечно залишати авто у дворі будинку? Де гарантія від ушкоджень авто?

Неприємно влітку сідати в розпечене на сонці авто, а зимою "розморожувати"?

Це не повний перелік неприємностей, з якими стикається майже кожна сім'я, що має авто. Тому сьогодні очевидна пряма залежність між існуванням підземного паркінгу та якістю проживання.

Будинок з паркінгом – це гарантія того, що двір не буде заповнений машинами настільки, що не буде місця для дитячого майданчика. Адже багато автовласників ставлять автівку біля під'їздів, часто на газонах, пішохідних доріжках. Відпускати дітей на таке подвір'я не зовсім безпечно.

Ідеальний варіант – це підземний паркінг, в якому передбачається місце для кожного власника квартири. І кожен вже впевнений у тому, що його місце не буде ніким зайняте. Окрім того, автомобіль завжди захищений від снігу, дощу і палючого сонця.

Переваги придбання місця в паркінгу очевидні:

Авто у безпеці: охорона та відеонагляд.

Система автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції.

Антиковзаюче покриття.

Постійний температурний режим +5 °C.

А у дворі з'явиться вільне місце для клумб, лавочок, дитячих і спортивних майданчиків, де люди зможуть вийти, щоб подихати свіжим повітрям перед сном або погуляти з дитиною.

З огляду на зростаючу популярність електромобілів, на території "Яровиці" будуть встановлені стаціонарні зарядні станції. Мешканці житлового комплексу матимуть можливість заряджати свої електрокари відразу біля дому.

"Яровиця" – сучасне житло! І це не просто світла простора квартира й чистий під'їзд, це і красивий упорядкований двір з усім необхідним для мешканців.

Надрукувати
мітки:
коментарів