Поділитись:

"Kurwa Matj": організатор Тихонов "попав" на гроші (відео)

Середа, 03 жовтня 2018, 15:27

Відомий у Луцьку організатор Євген Тихонов заявив, що концертів Kurwa Matj в Луцьку, Рівному та Ковелі не буде з вини керівництва самого проекту.

Про це Тихонов розповів у відео, яке опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Текст опису ситуації подаємо без змін:

"В липні 2018 року наш партнер Юрій з міста Луцьк нам запропонував 3 концерти гурту "Kurwa Matj", а в свою чергу Юрію концерти запропонував керівник проекту "Kurwa Matj" Роман Гапачило з міста Львів.

Ми обговорили все з Юрієм, погодились і домовились, що займаємось повністю проектами від А до Я, а також ділимо прибуток, та витрати 50% на 50%.

За тиждень до серпневого концерту ми підсумували витрати та прибуток, і вже знали, що ми "в плюсі" та все в нас чудово.

Але за день до туру гурт захворів, і керівництво гурту "Kurwa Matj" попросили перенести концерти на жовтень, з умовою, що рекламою повністю займається гурт і кількість проданих квитків буде не менша, а ніж на серпневі концерти.

І ми почали чекати, чого ми чекали я не знаю і до сьогодні. Реклама не робилась, а керівництво гурту запевняло, що все буде.

І тут за тиждень до концерту керівництво гурту повідомляє нас, що вони все зробили, і їм потрібна повна передоплата у розмірі 5000$ (п'ять тисяч американських доларів) за три концерти. - Що, яка передоплата, ми так не домовлялись?!

Але керівник проекту "Kurwa Matj" Роман Гопачило, каже вони все зробили і це ми у всьому винні.
На що у нас виникли наступні запитання: Як, а домовленості?! Ми чітко зрозуміли, що чхати він хотів на домовленості. Тут є логіка, адже Він не вкладав 45.000 грн, і їх він не втрачає. А слово це що? - Дав слово, і добре. Забрав слово коли захотів - Дуже зручно.

Тому друзі, КОНЦЕРТИ ГУРТУ "Kurwa Matj" ВІДМІНЕННО ПО ВИНІ АРТИСТІВ, І ПО ПРИЧИНІ ОБМАНУ КЕРІВНИЦТВА ГУРТУ!!!", - написав Тихонов.

У відео ж організатор заявив, що претензій до компанії Загорецька Людмила Степанівна його компанія не має.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯКІ КОНЦЕРТИ "ГРИМІТИМУТЬ" У "ПРОМЕНІ" (АНОНС)

Надрукувати
мітки:
коментарів