Поділитись:

Ковельський комунальник сплатив штраф за ями на дорозі

П'ятниця, 05 жовтня 2018, 14:51
Ковельський комунальник сплатив штраф за ями на дорозі

Управління патрульної поліції у Волинській області направило до суду матеріали справи про притягнення до адміністративної відповідальності начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради Андрія Стернічука.

Будучи посадовою особою, відповідальною за належне утримання вулиць в місті, Андрій Васильович не виконав законну вимогу № 28-к від 18 червня 2018 року тимчасово виконуючого обов'язки старшого інспектора з особливих доручень ВОНС в м. Ковель УПП у Волинській області стосовно усунення ямковості на вулиці Фестивальній, чим порушив п.п.1.5 Правил дорожнього руху України, - пише "Район. Ковель".

За цим фактом 19 липня був складений протокол про адміністративне правопорушення, яке передбачене ст. 188-28 КУпАП.

Андрій Стернічук на виклик до суду не з'явився, хоча належним чином був повідомлений про час та місце розгляду справи.

Вина посадовця доводиться зібраними по справі доказами: протоколом про адміністративне правопорушення, письмовими поясненнями його самого та підписом, що він "з протоколом згідний", актом обстеження ділянки вулично-шляхової мережі та фототаблицями.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Олена Восковська постановила накласти на Андрія Стернічука адмінстягнення у виді штрафу на суму 255 гривень та стягнула з нього в користь держави 352,40 гривень судового збору.

До речі, з розбитою дорогою на вулиці Фестивальній пов'язаний недавній трагічний випадок. 23 вересня близько 15 години через ці баюри їхала на власному велосипеді 79-річна ковельчанка і, не справившись з керуванням, впала на землю, перелетівши через кермо. Внаслідок важкої травми пізно вночі вона померла в реанімаційному відділенні Ковельської центральної районної лікарні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ГОЛОВНИЙ КОМУНАЛЬНИК ЛУЦЬКА І ЙОГО ЗАСТУПНИК ПОСТАНУТЬ ПЕРЕД СУДОМ

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024