Поділитись:

Вчителі можуть безплатно пройти онлайн-курс із домедичної допомоги

П'ятниця, 05 жовтня 2018, 19:30
Вчителі можуть безплатно пройти онлайн-курс із домедичної допомоги

На сайті студії онлайн-освіти EdEra стартував безкоштовний курс для вчителів з домедичної допомоги.

Завдяки цьому кожен охочий зможе освіжити та покращити свої знання щодо першої допомоги, яку в скрутній ситуації потребуватиме дитина, вчитель чи один з батьків, що забирають учнів зі школи, – повідомляє "Урядовий портал".

У курсі йдеться про те, як діяти вчителю в разі непередбачуваної ситуації, як навчити учнів діяти самостійно, а також описуються і показуються дії у різних обставинах.

На переконання організаторів, однією з основ Нової української школи є створення безпечного освітнього простору. Розвиток відповідних навичок у вчителів допоможе їм не лише впевненіше почувати себе у кризових ситуаціях, а й підвищити довіру до педагога з боку батьків та учнів.

Курс складається з двох лекцій: "Як діяти вчителю" та "Чого вчителю навчити учнів". Зареєструватись на нього можна за посиланням.

Онлайн-курс можуть проходити всі охочі в будь-який час. Після завершення учасники отримають сертифікат.

Довідково:

Лектор курсу В'ячеслав Черненко – практик, який має медичну освіту та досвід роботи в цій сфері. Він магістр парамедицини, міжнародний тренер з домедичної і невідкладної допомоги, хірург.

Цей курс представлений ГО "Смарт освіта" в межах проекту "Програма сприяння громадській активності "Долучайся!", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СЕКСУАЛЬНА ПРОСВІТА І НЕВІДКЛАДНА МЕДДОПОМОГА: ЯКИХ ПРЕДМЕТІВ БРАКУЄ ШКОЛЯРАМ (ІНФОГРАФІКА)

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
11 квітня 2024
28 березня 2024
20 березня 2024
13 березня 2024
09 березня 2024
08 березня 2024
21 лютого 2024
14 лютого 2024
13 лютого 2024