Поділитись:

"Веном", або Круте супергеройське кіно (рецензія)

Понеділок, 08 жовтня 2018, 19:30
«Веном», або Круте супергеройське кіно (рецензія)

Незважаючи на масу негативних відгуків від критиків, супергеройська стрічка компанії Sony "Веном" вдалася на славу.

Передусім завдяки чудовому старту в прокаті США. За інформацією видання "Кінобізнес", у прем'єрні вихідні кінокомікс зібрав на світовій арені 205,2 мільйонів доларів. З цієї суми 80 мільйонів припало на США та 125,2 – на міжнародний ринок. Що, до речі, є найкращим результатом в історії, якщо брати до уваги лише прем'єри жовтня. Певно, що варто привітати студію Sony з успішним проектом.

Тепер пройдемося по фільму. Отож, харизматичний журналіст Едді Брок (Том Харді), в пошуках доказів проти мультимільярдера Карлтона Дрейка (Різ Ахмед), заражається дивним вірусом, який дарує йому неймовірну силу і.... говорить з ним брутальним та страшним голосом. Тут розпочинається "дисонанс думок", оскільки багато як критиків, так і любителів коміксу дуже негативно сприйняли той факт, що Веном – веселий, сатиричний та іронічний персонаж. Це зовсім не в'яжеться із тим канонічним злим та безжальним Веномом, що ворогує з Людиною-павуком.

Проте усі ці критики, певно, не дуже звертали увагу на те, що Sony не позиціонувала фільм в якості спін-оффу "Людину-павука", а подавала його як самостійний проект про нестандартного героя. На мою думку, їм це вдалося.

Чудова гра Тома Харді, дуже крутий візуальний вигляд Венома, нормальний гумор та динаміка стрічки дарують приємний післясмак, після повернення з кінотеатру додому. Однозначно рекомендую

Оцінка: 9 з 10.

Рубрика "Кіно у Луцьку" виходить за підтримки наших партнерів РЦ "Промінь" та кінотеатру "Multiplex"